Jump to content
GIGN Forum

Trials 2


macho
 Share

Recommended Posts

Nāku nedaudz par vēlu ar šo topiku, jo no 31 decembra līdz 2. janvārim šī spēle stīmā bija dabūjama pa lēto, bet nu tas nekas. Katrā ziņā, viņa IR interesanta :) Pats esmu pa pāris dienām nospēlējis kādas 10h ņemoties. Sākumā ir nenormāli kaitinoši grūtajos līmeņos, bet kad piešaujas, vairs nav tik traki. Ir vērts arī apskatīties labāko braucēju atkārtojumus, ir ko pamācīties.

Moš kāds spēlē no jums? Es skatījos sarakstā, tur ir kādi 40-50 cilvēki no Latvijas.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

nu, kādam no jums kaut kas ir sanācis? Man ir palikusi neizbraukta viena trase - you shall not pass - man tās riepas riktīgi besī.

un spēle ir kruta, kad tur iemācās pāris lietas vispār - tā ievelk sevī. es jau esmu lielāko daļu ačīvmentu savācis :) jānobrauc vēl jorma highway un tā pēdējā hard trase un tad jau vairāk nevienu ačīvmentu arī vairs nedabūšu :)

norek - elastomania ir tāds sūds salīdzinājumā ar šito - te vajag daudz advancētākus skillus :)

Link to comment
Share on other sites

Nu forši, ka tagad atgādināji. Es biju pavisam aizmirsis, ka šo vajag ievērtēt. Ok, uzrakstīšu uz pieres.

Tu te neapsaukā elastomania - kruta spēle biggrin.gif

Paskaties video, kā pro brauc. Es, kad spēlēju, nekad nevarēju iedomāties, ka kaut ko tamlīdzīgu var dabūt gatavu.

EDIT : Nu vot, paspēlēju mazliet. Tiku līdz MEDIUM-4. Nu jā, tur sākās īstās trases. Pagaidām pat sapņos nerādās, kādas varētu izskatīties hard trases. Dažas vietas sanāk iziet uz haļavu. Brauc, brauc, lido un ielido ar galvu zemē aiz paša karodziņa. Tas kaut kā nav īsti godīgi, bet nu - neko padarīt. MEDIUM-4 iesprūdu pie beigām, kur jāuzlec pa diez gan paaugstu trepi. Tur tādi kā trīs pagari koki un beigās vēl riepa. Tā riepa tāds sīkums izskatās, bet tie koki gan sagātā problēmas - nav īsti vietas, kur ieskrieties. Gan jau tur kāds triks. Vai arī vienkārši jāpiedročījās. Šovakar mēģināšu tikt tālāk. Spēle īstenībā ir zajebisā. Pamatīgi upgreidots elastomania, kas tik tiešām, salīdzinot ar šo, ir sūds. Bet nu labi, kad elasto iznāca un kad šī. Skatījos, ka tur var arī netā spēlēt un trases nokačāt. Tas ir kas līdzīgs Trackmania, ja ? Vinkārši nepaspēju iemēģināt.

BTW, pirmo achievmentu dabūju jau tutoriālī - All Broken Bones :D

Ok, laikam jau, ka pietiks rakstīt.

Ak jā, un man nācās izdzēst savu postu un iepostēt no jauna, lai paceltus topiku uz augšu, savādāk šo izlasīs pēc mēneša.

Link to comment
Share on other sites

:) es tur bišķi paspēlēju. Izbraucu visus (izņemot inferno un downloadable) hard līmeņus uz 0 faultiem un vairs man tur nav ko darīt. Retu reizi uzlabošu savu world score kādā no rezultātiem, kamēr visur būs <1000 apmēram.

Varētu arī to inferno mēģināt nobraukt uz 0, bet tas ir gandrīz nereāli - zb tur pisties pa to sākumu.

p.s.

tur ar laiku iemācās visus trikus. Kad tev būs ~25h nospēlētas, tad jau šo to mācēsi :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...