X ID Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Vairāk te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Ta jau labāk Vasaras slēpošanas trasi. Par tēmu... Vismaz priecē tas, ka, kaut kas tiek darīts lietas labā, jo šādi ekstrēmo sportaveidu "atpūtas centri" tiešām latvijā ir maz, cik man zināms vienīgais sakarīgais skeitpariks ir Ventspilī. Edited January 5, 2009 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Es esmu noteikti par,un esmu jau piemetis pāris latiņus ,iesaku arī pārējiem skeiteriem to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Ziemas skeitparks? Un tieši taču sāku skeitot ap oktobri un tagad pat ziemā varēšu braukāt, protams ja uzcels. Fak jāziedo tauta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 vaitad šitas nav kkāds vnk indoors? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 un kaa sauce skeitparku telpaas, gudrais ? ka tik ne indoors. par teemu, buutu kkas shitaads 4-5 gadus atpakalj, tad buutu badojies un visu naudu atdevis shitaadam pasaakumam. zheel, ka ar taam lietaam vairs nenodarbojos. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Nezinu vai tas isti ir vajadziigs!Pirms kada laika arii Liepajaa ko shadu gribeja taisiit,bet saprata ka tas nav vnk vajadziigs! Zinot situaciju tajos skeitparkos,ka taa ir tikai vieta kur skeitot,dzert un izkauties! nezinu vai shada vieta ir vajadziiga! Bet uz mani shis viss isti neattiecas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Tu tak par ieeju būs jāmaksā, apsargi 100 procenti, ka būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Just made my day. Uzcelt ir viens, otrs ir to visu uzturēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 Ride It džeki zin, ko dara. Tur viss būs godam, par to var neuztraukties. Kas attiecas uz dzeršanām un kautiņiem šādās vietās, tad 90% gadījumu, incidenti rodas starp tiem apmeklētājiem, kas tur uzturas aiz nekā darīt, tb nenodarbojas ar to, kam šī vieta paredzēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Itkā viss forši un džeki tiešām malači! Bet, tas tomēr ir kārtējais bmx un mtb parks, ar grīziņa parka piegaršu. Sketeriem tā nebūs īstā vieta. Jā, varbūt tur ir nedaudz, ko darīt ar skeitu, un tas ir labāk par salaspils indoor, bet nu, tomēr tikai priekš bmx un mtb braucējiem. Toties super džekiem par apņemšanos par to vien ir vērt padomāt vai ziedot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 Šogad salaspilī neesmu bijis, bet nū... Visi ledži, apmales norūsējušas. Ok, pie slidenās grīdas var pierast, bet vietā, kur lec no fun-box'a zemē, tur jau ielu gandrīz var redzēt cauri. Un neaizmirsīsim par jauko jumtu. Kad iekšā gaiss ir beidzot iesilis, sāk darboties fizikas likumi un jumts tek. Konstrukciju leņķi vienkārši nogalina (jā, tas pats arī grīziņā un 90% parkos Latvijā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now