Jump to content
GIGN Forum

Līdz Ar Jauno Jauns Acc @ Pub


rolt0n
 Share

Recommended Posts

Pirmamkartam velos visus apsveikt jaunaja gada, lai nu ari kaads uram ir bijis, bet jauns paliek jauns, lai ari mes nepaliekam jaunaki.

Taatad CS speletajs zinams ar niku rolt0n veletos palugt acc @ PUB.

Speleju parsvara naktis, kaa jau daudzi droshi vien ir pamaniijushi. Daudzi pat ir prasijushi vai es maz gulju :)

Velos vakaros patiesiba adminu ir maz, bet aktivie paligprogrammu speletaji ir savairojushies ! Daudzi no adminiem droshi vien ir biezi ari pamanijushi, ka xchata paradas zinja no rolt0n par serveri esoshiem pirdieniem aka chiteriem. Pats pat esmu gajis specos verot aizdomigus speletajus nesakot par tiem neko adminiem. Ir pat dazi admini kuri uzticas pec viena mana teikuma un bano. Sudzibu nav bijushu.

Admins kursh rekomendee: doGY (gan jau vel kads :) )

Tiesibas kuras veletos: xg; xslap; xslay; xrock; xnick; xchat (kam domatas es domaju visi labi zinam)

Stati: SPIED SHEIT

Ar cieņu,

rolt0n

Edited by rolt0n
Link to comment
Share on other sites

karo4 puik ir zināms, vienvārdsakot TALSU branža rulzzzzZZZzzzzz ( taa kruti ar "z )", galva ir uz pleciem, rikoties ar tiesībām mācētu. arī man ir rekomendējis čīterus, nu protams, ban man bet cīnijies esmu, bet, ir viens liels BET, nezinu vai tev piešķirs prasīto,jo reiz jau tew bija un ... Jaskatās ko TĒVI teiks ...

p.s katrs ir pelnijs otru iespēju

p.s.s cilvēki taču mainās

uj, aizmirsu nepierakstīju ... REC

PEACE

Edited by h1tex
Link to comment
Share on other sites

:(

katrs ir pelnījis otru iespēju, bet anyway esot kā adminam čītot? tas man liekās nav piedodami, un atrunāties ar to ka biji dzēris un apkurījies or smth ir stulbi, jo visi to noraksta zem kārtējās atrunas, un tas nenozīmē ka tu atkal nesāksi pīpēt un dzert, un atkal nesastrādāsi sūdus.. so par cik viņu neesu redzējis un pēdējā laikā nesanāk bieži csu uzšaut.. no manis anti

Link to comment
Share on other sites

Paga, rolt0n's ir tas pats linkin's? Tādā gadījumā - par kādām admina tiesībām šeit vēl tiek runāts? Kāpec viņam nav mūžīgais bans serverī kā visiem pārējiem sūda čīteriem?

Un, bļa, ko tu pats saki? PASLIDĒJA KĀJA? Tu es daunis. Nē, tik tiešām, esi gan. Ne jau vienu vien reizi tu, bļaģ, čītoji, bet gan REGULĀRI (es tiešām nezinu, cik bieži to darīji, bet pietiekami, lai, manuprāt, to nosauktu par regulāru čītošanu), tad kā tu nahuj vari apgalvot, ka tev ir paslidējusi kāja un esi bijis piedzēries, un apkurījies? Tu tā to pasaki it kā tas nekas nebūtu, tāds sīkumiņš vien. Man tas viss pagaidām izklausās šādi:"Aij, es tur vienreiz uz mazu brītiņu iegāju cs'ā un nedaudz gribēju pačītot, sanāca netīšām ieiet gign serverī, es, protams, biju galīgā pipelē un vēl salietojies narkotiskas vielas, kas, vēl saprotamāk, visu attaisno, šobrīd vēlētos admina tiesības serverī, jo spēlēju regulāri un vairāk nečītoju.". Tev pašam smiekli nenāk? Acīmredzot nenāk, ja reiz esi pilnīgā nopietnībā uztaisījis šādu topiku. Un kauns? Vispār nav? Laikam jau nedaudz ir, ja reiz esi nomainījis niku. Ā, un kas vēl ir smieklīgi (smieklīgi man, tev, pēc idejas, tam vajadzētu būt apkaunojumam), ko jonathans jau minēja, ka tu noliedzi, ka esi čītojis, kas atkal ir pretrunā ar tavu "biju sadzēries un sakurījies" teoriju.

Gribētos zināt, kuri ir tie admini, kuri uzticas čīterim un bano spēlētājus paļaujoties uz neko citu kā tikai čītera viedokli, ko? Tas, ka nav bijušas sūdzības neizslēdz iespēju, ka ir nobanoti nevainīgi spēlētāji.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...