Jump to content
GIGN Forum

Zombie

ZoMM
 Share

Recommended Posts

1)Tads jautajumus..Ka sataisit ka shaja serveri tipa raksta ar zaliem burtiem piemeram Ziedojat tik un tik un taja citaja datuma?Vai visit Server...

ka to sataisiit?

2)ka sataisit lai mapa pec 40minutem mainitos Uz votemap?Lai butu votemap un katrs izveletos mapi un viss..

3)ka sataisit /rank /top15 tas komandas?

4)ka sataisit lai varetu iedot naudu citam?piemeram /iedot durikam 200

5)ka sataisit kad iedot ban Lai staavetu ban uz tik minutem cik noraadiju...es sev ban iedevu tik un taa iegaaaju

6)Ping lai butu mazs..ka sataisit?

PLease PaliiidzIieeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sparta:

ka to sataisiit?

2)ka sataisit lai mapa pec 40minutem mainitos Uz votemap?Lai butu votemap un katrs izveletos mapi un viss..

3)ka sataisit /rank /top15 tas komandas?

4)ka sataisit lai varetu iedot naudu citam?piemeram /iedot durikam 200

5)ka sataisit kad iedot ban Lai staavetu ban uz tik minutem cik noraadiju...es sev ban iedevu tik un taa iegaaaju

6)Ping lai butu mazs..ka sataisit?

PLease PaliiidzIieeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sparta:

Zombie mods cik atceros viss bija tumši zaļā krāsā (ja esi zombijs) tad jēga taisī uzrakstu tādu pašā krāsā? Neviens nesalasīs.

Nu amx mod ?uzliec ja gribi sev ranku un top15

Naudu iedot? Internetā atrodi attiecīgu pluginu tepat nesen tika aprunāts

Pings lai būtu mazs :10cm::10cm: ATBILDĒŠU UZ JAUTĀJUMU: Gribi mazu PINGU? Pieslēdz labu netu. Bet tu visticamāk domāji, lai serverī visiem ir mazs pings :axe: Uz to arī atbildēšu: Uzliec pluginu High Pinger Kicker vai vēl kaut kādus un, lai kicko tos fakin' ārzemniekus XD

Uzdod normālus jautājumus, lai uz viņiem var normāli atbildēt. lmfao

EDIT: Rekur topiks tur remix.cc ielika gatavu pārveidfotu pluginu paraugs: /iedot IDIOTAM 777

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=26088

Edited by #wL.Media

Tad ka uzlikt Lai butu nightvision katram CT?vai lai mapes ar fanarikiem atspidetos?

Ka vel uzlikt kur to ALL chatu rada lai tur butu pec 2minutem raditu manu tekstu kuru es uzrakstiju?>Piemeram Welcom/.........naciet...... tipo taa!!!???!?!?!? :fsckinsad:

Emm kas tur par tiem sikiem teica??!!??a gribi pa savu smirdigo muti Es gaidu tikai pasaki mamas dels :pizdiblee:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...