SaS^MAN Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 kr4 ir probleema, nu nezinu vai taa ir probleemu, bet nu.. Emm, tur ir tie saundis (multikill, ultra kill.. etc ) nu ir ookeej samekleeju uzlieku, bet nepatiik kaa vinji darbojas. Es raknjaajos te forumaa laikam jau nemaaku pareizi uzrakstiit, jo shitajaa fakinaa search`aa var ierakstit tikai vienu vaardu.. Nu man vajag lai buutu taa > noteiktajaas sekundees tur noshauj tik uzlec tas. piemeers - es par 3 sekundeem atvaacu 3 chellus un uzlec "multi-kill" nu taa kaa gignaa un citur.. Vai kaads var paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Tas jau pa def'u nāk amxx, līdzi caur amxmodmenu pačakarē... Tikai ieslēdz miscstats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 30, 2008 Author Report Share Posted December 30, 2008 da jaa.. man jau ir tie soundi viss skan.. Bet man vajag taa kaa gign.. 3 sekundees noshausi znachit buus 3.. nevis pa 10 roundiem noshausi 3 nenonomirstot paraadisies "MULTI-kill" tad visu laiku skan un kriit uz nerviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 1. uztaisi counteri pec katra kill tip new kills[33] = 0, ar katru kill -> kills[id]++ 2. ja ir tikai 1. kill, tad lai uzliek set_task uz vajadzigo laiku 3. ja ir set_task beidzies, tad lai uzliek atpakal kills[id]=0 4. ja kills[id] ir 3, tad lai skan muzika bet man liekas, ka counterim pec idejas tur jau ir jabut ieksa, bet tas lai paliek prieks tiem killing spree utt, kurus pa 3 sekundem diez vai vares uztaisit gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Taski ir lieki. Izmanto new Float:g_gametime[33] g_gametime[id]=get_gametime() if(get_gametime()-g_gametime[id] > 3.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 kas tev nepatik taskos? :D :D :D :D new Float:g_gametime[33] g_gametime[id]=get_gametime() redz taskos nevajag shis 2 rindinas... vnk set_task(3.0, "f-ja", id) viss ar 1 rindinu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Doh, papildus funkcija, papildus remove task. Ja skripteris ir primitīvs - papildus 7 funkcijas - 7 soundiem x.d. Vai vienkārši jātaisa šāds prikols: new data[2] data[0]=id data[1]=sound_num set_task(3.0, "f-ja",_,data,2) public f-ja(data[]) { new id = data[0] new sound_num = data[1] client_cmd(id,"spk %s",sounds[sound_num]) } Tu domā, ka ar taskiem ir vieglāk? x.d neskaitot liekus remove task pie disconnecta, kas ēd 5x vairāk resursus nekā mazs gametaims. Ka es tev saku, ar gametime vieglāk x.d, + effektīvāk, + mazāk funkcijas un mazāk koda. Edited December 31, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 es tik domaju ta: public f-ja(id) { kills[id] = 0 } un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 A ja nu vajag Multi kill - 3sec - 3kills Ultra kill - 5sec - 5kills Ko tad? x.d? Ja nu viņš novāc vienu čali, uzliekas atskaite 3sec, bet tad nogalina otru? Atkal 3 sec? Viņam vajag, lai kopā 3 sec novāktu 3 čaļus, nu vari tur ar tiem taskiem pisties pusstundu x.d. Varbūt kaut kā sanāktu x.d, bet jebkurā gadījumā ar gametime ir vieglāk un effektīvāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 lol! vins prasija tikai multikill uz 3 sek, ja vins prasitu vel ari killingspree uz pusminuti, tad varbut ari varetu izmantot tavu metodi, bet to visu tik un ta var mierigi ar set_taskiem uztaisit lab viss man apnika ar tevi sho temu apspriest... dzekins laikam jau visu uztaisija ar tavu/manu metodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 You bet, nigga. x.d Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 varat vienkaarshaak izskaidrot? XD ES TE GALIIGI NEKO NESAPROTU.. kas man ir jaadara jaaver valjaa taa pugina .sma? Vai kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now