Jump to content
GIGN Forum

Slay Luzers


Recommended Posts

Cilvēks ar IQ 100+ varētu vēsi appist tevi back.. paprasīs tava server IP. .amxx faila iekompilējis, ka automātiski tev iedod rcon pasu x.d, vai uzliek acc, un vēsi čakarēs tevu serveri, tev pašam nenojaušot. .sma failu vienmēr vajag likt līdz x.d. Nu ticēsim gign labajiem ļautiņiem un cerēsim, ka viņi šādus prikolus netaisīs :).

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Sh1nE* lai cilvecins dara, ko grib... tas tak nav tavas problemas... Es, kad dodu pluginus, reti kad dodu ari sma failu, jo man ir vienalga, vai vinu kads nems vai nenems, vini tikai var uzticeties man vai ari nelietot pluginu... so... :)

bet tomer back, ja tev kads grib kaut ko pateikt, ieteikt vai tada gara, tad nevajag uzreiz nodirst... nakamreiz, kad tev, varbut, vajadzes to cilveku palidziba, vini tev nepalidzes :)

btw. Shine's uztaisija daudzus pluginus un pieradija sevi, bet par Tudi man ir 1. dzirdesana, un visticamak vins no pluginiem maz ko saprot, tikai pamainija divus tris ciparinus koda... Cerams, ka es kludos attieciba uz Tudi, bet nu... vari pieradit pretejo :)

Link to comment
Share on other sites

ā sapratu ko tu domāji.

Saproti man ir vienlaga, zinu ka varbūt esmu uztaisijis tādu kas dod rcon passu. Lai dara ko grib pff... Es tikai iedevu savu pluginu un viss. Es te neiešu čararēties. Man viņš tagad atsutija PM lai pasaka ka es uztaisiju savu mājas lapu un foruma ;x, man tagad viss zināms par to duraku vārds back

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...