back Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Atradu vienu labu pluginu slay luzers mekleju iekš http://www.amxmodx.org/compiler.php. Bet problema tada kad T uzstada c4 bet CT otra mapes gala vini paliek dzivi! Kur dabut isto slayer pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 (edited) ņem manējo viņš uzlabots http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=9877&ext=AMXX nem kamer var Edited December 30, 2008 by Tudis Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 (edited) Cilvēks ar IQ 100+ varētu vēsi appist tevi back.. paprasīs tava server IP. .amxx faila iekompilējis, ka automātiski tev iedod rcon pasu x.d, vai uzliek acc, un vēsi čakarēs tevu serveri, tev pašam nenojaušot. .sma failu vienmēr vajag likt līdz x.d. Nu ticēsim gign labajiem ļautiņiem un cerēsim, ka viņi šādus prikolus netaisīs . Edited December 30, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
back Posted December 30, 2008 Author Report Share Posted December 30, 2008 . doblajobs. Cirvi nestraucies par savam problemam. Nevaru atrast vienu pluginu , tu besmadzeņu radijum, to4 dabas kluuda! .... Nezini nedirs. ņem manējo viņš uzlabots smile.gif http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=9877&ext=AMXX nem kamer var paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 . KO? Jāliek visi sma faili? Pff. mulķības. Kāds tolks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Esmu cirvis? x.d. Šas pa 3min pārveidošu to pluginu, ka man ieejot serveri, man parādīs rcon pasu. Ja lieto war3 vai kādus citus modus, tad arī Mysql pasu. Vēsi. Cirvis esi tu, ka šeit jautā debīlus jautājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Tiem ākstiem, kas nezin neko, no *.sma var izveidot *.amxx, taču, lai tos palaistu *.sma nevajag... back nošaujies plzplzpzlpzlzplplzplzp tikai GIGN'a dēļ <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
back Posted December 30, 2008 Author Report Share Posted December 30, 2008 ohho. veido ko gribi. āksts ps Noperc smadzenes.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Sh1nE* lai cilvecins dara, ko grib... tas tak nav tavas problemas... Es, kad dodu pluginus, reti kad dodu ari sma failu, jo man ir vienalga, vai vinu kads nems vai nenems, vini tikai var uzticeties man vai ari nelietot pluginu... so... bet tomer back, ja tev kads grib kaut ko pateikt, ieteikt vai tada gara, tad nevajag uzreiz nodirst... nakamreiz, kad tev, varbut, vajadzes to cilveku palidziba, vini tev nepalidzes btw. Shine's uztaisija daudzus pluginus un pieradija sevi, bet par Tudi man ir 1. dzirdesana, un visticamak vins no pluginiem maz ko saprot, tikai pamainija divus tris ciparinus koda... Cerams, ka es kludos attieciba uz Tudi, bet nu... vari pieradit pretejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 ā sapratu ko tu domāji. Saproti man ir vienlaga, zinu ka varbūt esmu uztaisijis tādu kas dod rcon passu. Lai dara ko grib pff... Es tikai iedevu savu pluginu un viss. Es te neiešu čararēties. Man viņš tagad atsutija PM lai pasaka ka es uztaisiju savu mājas lapu un foruma ;x, man tagad viss zināms par to duraku vārds back Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now