jāņtārpiņš Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Atvainojos, varbūt jau šāds topiks ir bijis, bet varbūt kāds zin- Kas tā ir par problemu, kad es savā serverī ielieku HLTV, viņš tur visu normali filmē, bet kad es gribu viņu noskatīties man cs konsolē parādās couldn't open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Pārliecinies, ka .dem fails atrodas cstrike direktorijā. Kā arī par to, ka uzraksti pareizi faila nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 jāņtārpiņš said: Kas tā ir par problemu, kad es savā serverī ielieku HLTV, viņš tur visu normali filmē, bet kad es gribu viņu noskatīties man cs konsolē parādās couldn't open. tev to failu, ko hltv ir nofilmējis ir jānovelk un jāieliek cstrike mapē, lai tu viņu vispār varētu redzēt!!!pēc tam console raksti saglabāta demo nosaukumu un skaties!!! piem:open demo--->>gign.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jāņtārpiņš Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now