Jump to content
GIGN Forum

Plugins. 47 Block..

Recommended Posts

Nemot veeraa to, ka amxx atbalsta tikai steamotus serverus, un nez vai vispar plugins no klienta var nolasiit taadu informaaciju, tad es teikshu - nee, nav taada plugina.

Kaada vispaar jeega likt dual-protocol, ja tu vienu protokolu gribi noblokket ?

Pēc manām domām tā

Tev ir dual cracks salauzts kas kiko ārā 47 protolkolu, tātad var spēlēt tikai 48, bet tu viņu gribi nobloķēt? LOL tad nafik tev turēt serveri kurā neviens netiek

Vinjs velas uztaisit ta ka 47 p kiko ara un nerada ka vajag update client bet rada kur noka4at !!

Nū, cik tālu ielaiž? Ielaiž līdz motd? Cik lasīju 48p changes ievēroju tādu lietu:

Removed "ex_extrapmax" cvar (no longer needed)

Par 48protokolu zinu tik pat daudz kā cūka no lidošanas. Ar amxx ir tāda lieta, ka līdzšim (ar 47p) nevarēja query'ot klienta cvarus. Tas ir noteikt cik piemēram ir "rate" u.c. Ir tādi plugini, kas pārbauda klienta cvarus, un ja piemēram rate nav pietiekams daudzums, tad izkiko.. vai ko tamlīdzīgu. Anyway. Nezinu, vai var nolasīt ar 48p..., bet ja var, tad noteikti izmantojot šo cvar. Kas pēc defa ir 1.2, vismaz man.. :S. Varētu mēģināt noteikt protokolu. Ja cvars neeksistē - 48p, ja eksistē 47p. Izmantojot to varētu izkikot ar tekstu, kur griezties un nokačāt jauno paču. Tātad atliek tikai noskaidrot, kad to erroru tev izmet, un vai ar jauno protokolu var nolasīt klienta cvarus. Man nav vēlēšanās kačāt paču...

[LINK]

Ja ar šo pluginu, nav pilnīgi nekādas problēmas, un Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58 izmetās, kad playeris ir vismaz ticis līdz motd, tad es varu uztaisīt pluginu, kas pārbaudītu protokola versiju.

Edited by shine

Par 48protokolu zinu tik pat daudz kā cūka no lidošanas. Ar amxx ir tāda lieta, ka līdzšim (ar 47p) nevarēja query'ot klienta cvarus. Tas ir noteikt cik piemēram ir "rate" u.c. Ir tādi plugini, kas pārbauda klienta cvarus, un ja piemēram rate nav pietiekams daudzums, tad izkiko.. vai ko tamlīdzīgu. Anyway. Nezinu, vai var nolasīt ar 48p..., bet ja var, tad noteikti izmantojot šo cvar. Kas pēc defa ir 1.2, vismaz man.. :S. Varētu mēģināt noteikt protokolu. Ja cvars neeksistē - 48p, ja eksistē 47p. Izmantojot to varētu izkikot ar tekstu, kur griezties un nokačāt jauno paču. Tātad atliek tikai noskaidrot, kad to erroru tev izmet, un vai ar jauno protokolu var nolasīt klienta cvarus. Man nav vēlēšanās kačāt paču...

[LINK]

Ja ar šo pluginu, nav pilnīgi nekādas problēmas, un Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58 izmetās, kad playeris ir vismaz ticis līdz motd, tad es varu uztaisīt pluginu, kas pārbaudītu protokola versiju.

Jā ielaiž līdz motd.. tad kkadas 2 sek un izmet :(

Uzliku to pluginu ko iedevi linku tik un tā met laukā :(

Nu bled. Tu izlasīji postu? Pārbaudi vai tam pluginam nav errori. Viņš nav nekādi saistīts ar tavu problēmu, un pilnīgi nekā nepalīdzēs tev to atrisināt. Tikai man jānoskaidro vai ar 48p var query'ot kliena cvarus.. lol x.d

Edited by shine

:lolza:

Cik es sapratu, tev vajag ieiet serveri, kura ir 48p, kura ir plugins, kuru noradija Sh1nE, un tev pasham jabut 48p, un janomaina settings cs'a uz kko nelegalu, ka piem., paradits plugina piemera:

"Player" changed "r_decals" from illegal value "300.000000" to CAL required value "4096.000000"

un paskaties, vai plugins tev uzrada kaut ko, kas vinam tur ir jauzrada XD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...