Jump to content
GIGN Forum

Pieejama Windows 7 Publiskā Beta Versija (build 7000)


Tudis
 Share

Recommended Posts

Nesen vēl bija Windows 7... Tā jau tīri smuks un ātrs. Vistas skaistums (ja ne vēl bišk labāk) un XP ātrums :)

Bet takā tā ir vēl beta versija, ir daudzas problēmas... Neviena programma jau praktsiski nav viņai paredzēta, bet palaist var, bet ar to rodas arī dažas problēmas.

Ieteiktu pagaidīt, kad Windows 7 būs oficiāli palaists

Link to comment
Share on other sites

Ir mēģināts. Viss, ko instalēju strādāja bez problēmām. Pa laikam pagļuko uz kaut kādu setingu seivošanu (ieķeras), bet principā priekš betas daudzsološi. Jācer, ka Geitsa kungs oficiālo versiju nepārbāzīs ar sūdiem kā tas tika izdarīts ar Vistu.

Link to comment
Share on other sites

Es ar sākotnēji klausījos specos, kas beigās izrādījās speci, bet ar dinozauru datora vietā. Ja dators labs, 64 bitu Vista izgriež pogas tam xp + Vistu var tik skaisti pielāgot sev, ja vien rokas no pareizās vietas aug. Vizuāli baudāmāka izrādījās ar. Tākā es vairs neuzticos nevienam spečukam, pats uzlikšu un ievērtēšu.

Link to comment
Share on other sites

Kapēc man neatver to linku? Vai šis ir vienkārši XP papildinājums vai arī šī ir pavisam jauna operētājsistēma kas līdzīga Vistai? Vienkārši vēl nejēdzu tik daudz no šīm lietām :thumbsup:

EDIT: Tad sanāk tagad uz jaunajām spēļu kastītēm būs prasības tipja OS: 2000/XP/Vista/Windows 7 ????

EDIT 2: lol, pēc Babas_Tonjas linka tajā screena tur taču ir Vista :blink: Sanāk viņi dizainā neko neuzlaboja, bet atstāja Vistu...

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

No rīta uzmetu uz virtuālās kastes. Nesanāca īpaši paspaidīt, bet cik pētīju draiverus, tad viss bija ok. Vienīgais, ko nenoķēra, ir video ports, kura man reāli nemaz nav. Šķiet, ka tas ir vmware kaut kāds settings pie skaņas kartes. Ak jā, pievērsu uzmanību grafiskai kartei, kas bija windows defaultais vga draiveris, bet tas, cik saprotu no X_ID, ir viegli labojams, izmantojot vistas draiverus. Tas viss būtu sūds. Uzinstalējās 20-30 minūšu laikā :) Jāņem vērā, ka instalēju no images. Vakarā plānoju uzinstalēt ne-virtuālajā mašīnā un iečekot kādu geimu.

Man sāk likties, ka izmantošu W7 kā defaulto OS. Viss, protams, atkarīgs no tā, vai strādās manas ikdienišķās programmas, bez kurām nu nekādīgi. Bet nu par to sīkāk vakarā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...