Jump to content
GIGN Forum

Ban By Djerix

allworth
 Share

Recommended Posts

ES teikšu taa - neuzskatiiju ka tev 100% bija WH (ja es kļūdījos, tad protaMS ATVAINO), BET DAZI TIEŠĀM BIJ NEREAALI sOOTI, no apkaarteejas vides dzirdeeju ka tagad tu speelee mieriigaak nekaa iepriekseejaa mapee.

Galu galaa noleemu, ka ja es kluudos, tad tak var to banu peec demo noskatiisanaas noņemt un dziivot taalaak

THX

Uzraxtiishu, lai visi beidzot no manis atshujaas:

1.) speeleeju tiiri uz skanju un ja novaacu kaadu, sagaidiidams aiz stuura, thats your problem and deal with it

2.) ja juus nevarat nevienu novaakt, iesaku uzbaazt dazhas cl_ komandas konsolee

es lietoju cl_dynamiccroshair (laikam taa raxtaas), cl_weather, cl_bob ...

P.S. tas laikam arii viss. Un NAV MAN NEKAADS WH, NEKAD NAV BIJIS UN NEBUUS!!!!!

Guest darek

es paarskatiiju cbble demku ,speelee ljoti praatiigi ,bet(BET) ir paaris LJOTI interesnatas(itkaa tev buutu paregja speejas) vietas ....kautvai cilveeks iet ar walk ,vienalag daudzreiz tu izni kur vinjsh itd.... bet tas tik, tjipa esi pro!!! tad nav ko pieshuuties sad.gif

Edited by darek

es paarskatiiju cbble demku ,speelee ljoti praatiigi ,bet(BET) ir paaris LJOTI interesnatas(itkaa tev buutu paregja speejas) vietas ....

Izlasi topiku augstaak un secini, ka taa ir skanja un (tiiri peec pieredzes) atshkjiriibaa no daudziem piepuuleeju smadzenes.

Noskaījos demo /dastu /- kārtīgi izpētīju un izanalizēju, un nonācu pie slēdziena, ka esmu vadījies pēc instinktiem un rīkojies pareizi dotajā situācijā, nevēlos pašlaik saukt nevienu par čīteri, bet...

...bet pagaidīsim lielo tēvu viedokli un nonāksim beidzot pie kāda slēdziena.

Edited by Dj_erix

Man mieru nedeva viņa nooģiskās naaves, kā var nepamanīt taadus lolīgus fragus ap stūri, ja arī viņš būtu aktieris, man šķiet ka neviens sevi cienošs čīters neļausies lai viņu noceļ kautkāds kverplis, kurš jau puskarti sēž tumšākajā kartes vietā un tecinot siekalu pār klaviatūru gaida savu upuri!

Ok peec ilgām privātām diskusijām banu noņēmu, jebkurā gadījumā ip ir un uzlikt atkārtoti nesagādā grūtības...

Tā teikt lai paspēlē brīvdienās uz pārbaudes laiku...

Close please

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...