th3crims Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Sveiki,gribēju jūsu padomu. Tātad - vēlos pirkt mobilo,gribētos ar diezgan labu fotokameru,un līdz kādiem 135ls~~. Esmu noskatījis šo mobilo ,bet gribētos dzirdēt jusu viedokli... Varbūt varu nopirkt ko labāku par šo naudu. Vai arī šis teleofns ir tāds,kuru ir jāņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Vēljoprojām neesi sapratis ka LG ir sūdi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Jau 3ais, cilvēks kam vajag telefonu! piekrītu LG ir sūdi. Apskaties kādu Nokia vai Sony Ericson vērtībā līdz 135LS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 sony ericsson w660i ! 73h b357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 kāpēc sūdi? Ja drīkst jautāt. IZskatās normāli,arī parametri ir labi... nu SE es negribētu... Drīzāk kādu Nokiu vai Samsungu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) LG ir sūdi, man ir vienu modeli zemāks nekā tu gribi, bet tad labāk uzreiz pērc da jeb ko citu. Kāpēc LG ir sūdi? (šas noskaitīšu visas lietas, kas man besī manā telefonā, varbūt man ir gadījies brāķis, bet nu) 1. ieslēdzas ļoti ilgi, vislaik rādās LG logo. Tas iztracina pēc kāda laiciņa. 2. ja tu nopērc atmiņas karti, un sāc pielādēt to, telefons sāk smuki bremzēt. 3. ja vēlies uzlikt taustiņiem tjipa tālruņa kodu, kurš jāievada katru reizi pēc bloķēšanas, tad tas čakarējas, ievadi vienreiz un nākamās reizes vairs neprasīs. 4. nāk mistiski vecas sms ik pa laikam, parasti kad tev uzkaras telefons (nav vaina operātorā, bet telefonā gan). 5. tu klausies pa austiņām mūziku, un pēkšņi kāds iedomājas tev piezvanīt, un tu negribi runāt ar handfree, tad tu izrauj vadu un sāc runāt, bet telefons turpina vibrēt, itkā zvanītu, vajag kādam uzpīkstināt lai beidz vibrēt 6. telefona slaids sapisīsies tiešām ātri. 7. manam telefonam nevar mainīt motīvus, neesmu ievērojis vai citiem modeļiem var, un ir jāiztiek ar fakin zilu krāsu. nepērc LG Edited December 25, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 LG ir tipiski veceņu telefoni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 Kāpēc LG ir sūdi? (šas noskaitīšu visas lietas, kas man besī manā telefonā, varbūt man ir gadījies brāķis, bet nu) 1. ieslēdzas ļoti ilgi, vislaik rādās LG logo. Tas iztracina pēc kāda laiciņa. 2. ja tu nopērc atmiņas karti, un sāc pielādēt to, telefons sāk smuki bremzēt. 3. ja vēlies uzlikt taustiņiem tjipa tālruņa kodu, kurš jāievada katru reizi pēc bloķēšanas, tad tas čakarējas, ievadi vienreiz un nākamās reizes vairs neprasīs. 4. nāk mistiski vecas sms ik pa laikam, parasti kad tev uzkaras telefons (nav vaina operātorā, bet telefonā gan). 5. tu klausies pa austiņām mūziku, un pēkšņi kāds iedomājas tev piezvanīt, un tu negribi runāt ar handfree, tad tu izrauj vadu un sāc runāt, bet telefons turpina vibrēt, itkā zvanītu, vajag kādam uzpīkstināt lai beidz vibrēt 6. telefona slaids sapisīsies tiešām ātri. 7. manam telefonam nevar mainīt motīvus, neesmu ievērojis vai citiem modeļiem var, un ir jāiztiek ar fakin zilu krāsu. nepērc LG okej,skaidrs. LG nepērku. :D paldies par apgaismību ^__^ Nūū,tad,ko pirkt? It kā SE nevēlos. Kā ar kādu Samsungu vai Nokiu? Vairāk vēlētos Nokiu tad,jo ar to pierasts jau ,bet kuru ņemt? Maybe Nokia 5320? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Normāli Nokiji maksā dārgi, tādeļ pērc SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Tipiski jauniešu telefoni SE, tāpēc iesaku tev šos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 Nu jāāāā... bet nu kā ar tomēr ar to Nokia xpress music? ir zibspuldze ,autofokuss... un kuru no SE ņemt? kkādu k800 ās sērijas negribu... baigi lielie... domājams obligāti ar aotufokusu un ,lai sanāku arī kādreiz video uzfilmēt,moš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Filmēšanā ar telefonu autofokuss daudz neko nemaina, fotografēšanā gan tas ir no svara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 Nu jā cash^ tā arī domāju. Bet ja godīgi man neviens no SE īsti nepatīk,izņemot SE 770i ,,nu to varētu ņemt... Walkman kkā negribas,jo ir jau ipods. Protams varētu jau paņemt w890i,bet maksā dārgāk.. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) Ja gribi labu kameru līdz 135 Ls, tad jāskatās SE virzienā. Sony Ericsson K810i - 3.15 MPix ar autofokusu. edit: SE W890i nav autofokusa, kas telefonam priekš fotografēšanas ir vitāli svarīgs. Edited December 25, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 jā,būtu ņemams,bet BAIGAIS klucis,kas man lāgā nepatīk... Tādēļ vairāk skatos 770i virzienā. Un vēl ko tikko atcerējos,kapč negribu SE ,jo sms ir ļoti grūti rakstīt,vismaz man,tapē Nokias labāk patīk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 cash ieteiktas ir sakarīgs, bet neiesaku ņemt samsung lg un šos. ņem īstu mantu un labus telefonus, NO KIA sony ericsson (es ņemtu sonij ēriksonu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 K810i - klucis, bet 770i - nē? HAHAHA. Tu paskaties izmērus: 810i - 106 x 48 x 17 mm 770i - 105 x 47 x 14.5 mm Pats lietoju k810 (bez i) un gada laikā neesmu saskāries ar nevienu problēmu. Un jā - nekāds klucis viņš nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Bļin, kapēc visi pret LG? Pieļauju ka apmēram puse ir spaidījuši, bet parējie vienkārši bara instinktā saka to. Nopirku LMT mazcenā LG KF510. Un īstenībā - patīk labāk kā nokias/samsungi/SE kas man ir bijuši!!! Telpās normāla 3.15 MPix kamera ar autofokusu, ārā - vispār ideāla! Ļoti ērta tastatūra priekš SMS, plāns kabatā. Ļoti ērta scroll funkcija. Neesmu redzējis nevienu gļuku/bremzēšanu pat ar 2gb atmiņas karti pilnu! Vienīgais kam piekritīšu - nemaināmi motīvi. Bet man iekšā nāca 3 oriģināli kur katrs (līdzīgi kā SE) maia gan ikonu izskatu utt. un mani viņi pilnībā apmierina, jo izskatās stilīgi. Un dizains ir vienkārši superīgs. Man piedrāzt ko citi domā, bet man mans LG ļoti patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomix1 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Es tev ieteiktu ņem SonyErikson! Tie manuprā ir viss labākie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Manuprāt Nokias ir labākas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 reiniz.lv, redzēsim ko tu teiksi pēc pusgada.. Jauni telefoni visi labi strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Pēc pusgada arī runāsim. Ja kaut kas būs - pastāstīšu. Pagaidām esmu ekstāzē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 reiniz.lv, tādu, kā tavu telefonu esmu vienreiz paspaidījis. Nu ta, man patīk, ka viņš ir jau vairāk pilnveidotāks, nekā manējais, es ar tādu gribu, BET kad taustīju, tad viņam biju uzlikts, ka uz katru pieskārienu viņš novibrē līdz besij tā, zinu ka var noņemt, šobrīd par tavu tel neko sliktu nevaru teikt. PS. Ko dara sānos tā poga kuru var bīdīt? ;D nepaspēju pārbaudīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Man arī besī tas ka vibrē. Izslēdzu - nav problēma! Bīdpoga sānos - sarkanā klausulīte. No sākuma nebija pierasts un bija dīvaini, taču pēc dažiem zvaniem un iziešanas no spēlēm utt. atklājās, ka īstenībā baigi ērti. Pierast var pie visa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Sony Ericson K810i REC +1 no manis Samsung - Tādi kā sieviešu telefoni.... LG - man 2 mājās mētājas, bojāti (My fault, abiem plīsuši ekrāni) Nokia - metālistu telefoni (besī skaņa, SE Forever!) Offtopic - Kādam realajā dzīve ir bijusi saskarsme ar kautkādu no iPhone cloniem? Vairāk intresē CECT p168... (Please nesākat te barā bļaut padjobkas/mēsli utt, TIE KAS REALAJĀ DZĪVĒ TIKUŠI, share your expirience! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now