kept Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 kr4, laikam kaut kādā veidā saspiedu uz klaviatūras šortkata veidā komandu, pēc kuras man visas dziesmas..skan ķipa karaokes rezīmā...dziesmām vārdi ir apslāpēti... es labprāt no tādas ekstras atvadītos un vēlētos klausīties normāli visu. P.S. man ir xp cerams, ka kāds saprata ko centos pastāsīt un palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Tas ir atskaņojot ar jebkuru player'i vai kādā konkrētā? Ja ar visiem, tad skaties skaņas kartes iestatījumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 Ja ar visiem, tad skaties skaņas kartes iestatījumus. jap, es iegāju dr.lv radio, tur ar... kur tādus iestatījumus avr atrast? itkā..biju contorl panelī..tur tajos..divos..bet neko neatradu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Man ir uzinstalēts skaņas kartes draiveris un Control Panelī man var visādas advancētas figņas saslēgt. Man uz Vistas defaultā var kaut ko pabakstīt Control Panel -> Sound -> Speakers -> Enhancments. Uz XP esmu jau aizmirsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now