CreativeNemesis Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Tātad, man ir problēma ar DECALS , esmu uztaisijis māju, kurā nevar tikt iekša, bet man vaig Logus... un Logus es lieku ar DECALS palīdzību, bet kad ieeju Spēlē, KAPUT! Un Decals Nava... Lūdzu palīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 tev decals jalaiek ar decal tuuli un tikai taadas textuuras, kuraam fonaa ir balta kraasa un nosaukums saakas ar { (piemeeram {blood ) uun parastaas textuuras nevar likt un decali jaaliek 3d skataa vnk klikshkjinot uz sienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 par tuuli es zinaju, par balto fonu un { es nezinaju, par 3D zinaju Paldies Tev par Balto fonu... tgd vismaz zinashu ka nevaru logu ielikt bus jataisa savādāks Logs Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts