kedshoot Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Nopirku jaunu ramu 2gb. DIMM DDR2 800Mhz PC6400. Man stav 512 533Mhz DDR2 un tas PC4... isti nezinu. Kr4 ieliku to 2gb, man visu laiku restartejas kompis, nevar ieslegt. Kas ir par vainu neatilst rams vai kautkas cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 to jau tu varēji pārbaudīt vai neatbilst RAMs izņem ārā un paskaties kas notiek ja viss iet tātad neatbilst ;]] mozg on & go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted December 19, 2008 Author Report Share Posted December 19, 2008 neko nesapratu ko tu man tiko pateici kad es ielieku ramu, nevaru ieslegt pc, restartejas pc visu laiku. tas nozime, ka rams neder???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 nu droši vien... izņem RAMu un viss iet.? ja iet viss tad ej maini RAMu veikalā ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted December 19, 2008 Author Report Share Posted December 19, 2008 kr4 tgd kautko sapratu, bet gaidu gudraka cilveka ieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Pirms pirkt ramu, nepieciešams noskaidrot, vai mātesplate to atbalsta. Tā var izvairīties no šādām situācijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 da ko tev te gudrāki pateiks.? nolamās tevi 3-stāvu vārdos un viss pirms pērc noraksti pilnīgu visu infu. un netā jau var arī pārbaudīt vai tavai mātenei patiks tāds RAMs un ko viņš "ziemā ēd" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Varbūt mātesplate neatbalsta veidu kādā tev viņi ir ielikti, vai ārī nopirki tādu kuru neatbalsta tava mb... P.S. man tas pats bija, kad mēģināju izveidot divus dual channelus, bet pārliekot savādākā secībā viss aizgāja Edited December 19, 2008 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts