#wL.Media Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Čau! Runāšu īsi un kontrēti Gribu parubīt jauno GāTēA IV un tādeļ vajag SP 3 un uzradās jautājumi, Esmu lasījis ka ''brazer'' jau GTA IV topikā prasīja par to SP3, bet neradās skaidrs. Nu tad tā: * Man ir SP2 ja uzinstalēšu SP3 faili pazudīs? Vai viss paliks kā ir * Man nekas nenāks klāt nu pie pie sava offisa nu wordā, ekselī, powerpointā nekas nepisīsies? Man vajag lai viss tā kā ir lai tā paliek vai tā būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Es caur automatic updates, lejuplādēju SP3, un neredzu nemazākās atšķirības Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Viss paliks kā bija, nemīz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 A man crackots windows, nekas nevar notikt ja es iastalēšu? Un vai GTAIV bez sp3 var palaist? es ar tagad kačāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Jā, var droši instalēt arī uz krekota WINDOWS. Nē, GTA IV bez SP3 nevar palaist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now