whitesnake Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 jaanoskataas robina muuviks un jaaiest skatiities fuuzis! kur ir juusu patriotisms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 jaanoskataas robina muuviks un jaaiest skatiities fuuzis! kur ir juusu patriotisms? tur pat ,kur vienmeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sajaa speelee nekas iipas nav gaidaams, a nu vieniigi kaads kautins starp faniem, kura deel tiks atcelta speele... tad jav labaak gaidiit speeli ar jaaanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ai, b** izbesiijos un nogirezu sev pats nedaudz isakus matus. tagad izskatos pec friikaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 riskeejam kachaat robina muuviju un cereesim ka neraustiisies kaa visi cs muuviji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sajaa speelee nekas iipas nav gaidaams, a nu vieniigi kaads kautins starp faniem, kura deel tiks atcelta speele... tad jav labaak gaidiit speeli ar jaaanu nekas iipashs nav gaidaams ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 da futbols ir garlaiciigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 daljeejaadi garlaiciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 da futbols ir garlaiciigs... nu jaa...ar aizraujosho anime futbols nespeej konkureet (tizlenju viduu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tu esi aprobezhota mirla, punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ghmm, mutere uzlika paroli juuzeriem ! faaaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nabadzinsh atlauz paroli (ja maaki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nabadzinsh atlauz paroli (ja maaki) protams ka maaku! tas ir iiziii , bet negribu , jo tad muterite vispar kompi nonesis uz 1. stavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tas buutu pavisam hujova ja shitaadus jokus uztaisiitu, vareetu vislaik uz klubu staigaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tas buutu pavisam hujova ja shitaadus jokus uztaisiitu, vareetu vislaik uz klubu staigaat man ar klubiem pietiek, 3 gadus uz klubu staigaju gimenei nezinot nereizi nepiekera, pietam klubs bija Zero Zona ( tip blakus eeka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 da futbols ir garlaiciigs... Futbols stabili IR garlaiciigs. 90minuutes 22 dzheki dzenaa bumbu un biezhi vien taa pat 1-2 reizes iesit. Paaraak garlaiciiga speele, lai skatiitos pa TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 flashback, tev nesaprast. Protams arī futbolā mēdz būt garlaicīgas spēles, bet es sen nevienu neesmu redzējis. Pat 0:0 pret Vāciju bija ok spēle. Ne vienmēr vārtu daudzums nosaka spēles kvalitāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 cik es esu skatijies futeni vislabakas speles ir kad ir neizskirts vai arii spele viena loti stipra pret loti vaju komandu ( iereeecami goli ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tu esi aprobezhota mirla, punkts. inteligjenti platpraashi gan skataas tikai anime un meklee inetaa puskailas anime chiksas (tas gan ir tik interesanti, omg) lol. Kaa reiz shis machs bija interesants ne tikai deelj pashas speeles kvalitaates un momentiem, bet arii deelj politiskaa zemteksta un krievu atmazkaam peec speeles beigaam Es pagaidaam nevienu citu iemeslu kaa tizlenis neredzu, lai forumaa vaideetu par to, ka futbols liekas garlaiciigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 es vaideeju, cietpraati ? es tikai teicu, kam man liekas, ka futbols ir garlaiciigs. varbuut tev anime saistaas ar pusplikaam chiksaam, bet citiem taa nav. taapeec ej ieskrieties, aazi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) es vaideeju, cietpraati ? es tikai teicu, kam man liekas, ka futbols ir garlaiciigs. varbuut tev anime saistaas ar pusplikaam chiksaam, bet citiem taa nav. taapeec ej ieskrieties, aazi ! Par to, kursh ir aprobezhots mees veel vareetu parunaat, ja vien tev nebutu tik graujoshi argumenti p.s es beidzu sho augliigo sarunu Edited August 17, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kaalis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Pinky kapēc tev tik lielas acis ? Edited August 17, 2005 by Oddish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 te nu es pilniigi piekriitu macho - futbolaa vaartu daudzums netuvu nenosaka kvalitaati! es nesen redzeeju ierakstaa speeli MUFC vs Arsenal - speeles rezultaats 0:0, bet speele bija nenormaali interesantra - saspeeles, kombinaacijas un taadaa garaa futbols spaarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 te nu es pilniigi piekriitu macho - futbolaa vaartu daudzums netuvu nenosaka kvalitaati! es nesen redzeeju ierakstaa speeli MUFC vs Arsenal - speeles rezultaats 0:0, bet speele bija nenormaali interesantra - saspeeles, kombinaacijas un taadaa garaa futbols spaarda 90 minuutes prieksh manis pa daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts