whitesnake Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 jaa... un pa to kakji es riktiig noreecos! kur tu taadus atrod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 eh nepanjeemu nevienu filmu..domaaju pie pc noseedeet visu vakaru..kko pachekot netaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 baac man saap veeders un un.. un jaiet laikam driiz guleet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 darek, nokachaa "Sponge BoB sQuare pants", pats tikko noskatiijos - baigi labs gabals ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 pinky, riit novilkshu.. tagad chuchaat! aj arlabunakti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 bledj uz darbu vismaz sodien ir pedeja diena kad jastrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jaapeed un jaasaak kko kaartoties celjojumam. riit braukshu uz chehiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 yeeee pinky pareizi, spongebobs spaaarda!! tas ir ritiigi labais muljkjiks, iesaku visiem noskatiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jaapeed un jaasaak kko kaartoties celjojumam. riit braukshu uz chehiju laimiigais a ko tu tur esi pazaudeejis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pis, es shon briivdienu panjeemu, slims esmu ( tjipa ) =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
escapee Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 labaakaas zaales pret pohaam? ( nav man alus ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 fly braukshu pagarshot chehu alu un laikam jau ka arii pabaudiit vinju lietu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 njaa... veicaas tev - dabuusi padzert riktiigi labu alu atved uz LV arii paaris litrus - moska nopirksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 hip - hip - urrraaaa!! treninji beigushies un esmu tagad briivs kaadu nedeelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ojj blje pamodos pa nakti 12 kkaadaa kaaapnju telpaa uz trepeem, blje sudiigi, jaadomaa kaa maajaas tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ojj blje pamodos pa nakti 12 kkaadaa kaaapnju telpaa uz trepeem, blje sudiigi, jaadomaa kaa maajaas tikt lol kur tad tu lozhnjaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 es nez man tagad saap viens saans noguleets un muguraa drauga dreebes jo savas netiiiras + slapjas, lozhnjaaju x3 kur bet paalis bija pamatiigs, briesmu staastus man staasta tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pastaasti mums arii tos briesmu staastus Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jaa jaa pastaasti, man arii baigi girbaas dzirdeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 kr4 konkretna pierijos LB cranberry + ALUS, novaartiijos tur, noveemos, kkaadas krievu dziesmas dziedaaju, tad laikam nokritu uz zemes un aizmigu, man staastiija ka akmeer es tur vaartiijos mani pljaukaaja viss kko dariija lai es atzhirktu, a es nekaa neatceros, pats labaaksi prikols kaa jau teicu ka kkaada kaapnju telpaa uz trepeem pamodos 12 naktii, tad gaaju kip pie drauga veel pa celjam apmaldiijos un kaut kaados kapos aizgaaju, peec tam tiku liidz draugam gribeeju pa logu iekaapt nesanaaca, tad iegaaju pa durviim, nometu novemtaas un viss caur slapjaas dreebes un atlluuzu, tas iisumaa viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 shitaadi piedziivojumi ir tie labaakie! tikai tad tu juuties pa iistam dziivs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 mmm es jau tagad tik dziivs juutos, nerunaasim veel pa to ka veel uzmaajaam jaaiet + nav dreebes man naaxies iet ar drauga kuras man pa mazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 mjaa... taa ir cena par "labi"pavadiitu vakaru... taalu jaaiet? galvenais, lai paziistamaas meitenes neierauga Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 aga diezgan taalu caur visai pilseetai tas pats briesmiigaakais, bet liidz vakaram kad tumsh buus negribaas gaidiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 beidzot home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts