Dr. Pain Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 pret ko?????? nu ok... paskaidroshu Shis protests ir veersts pret shitaa spama atveershanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 jaaiet uzvilkt duumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 nu, ja tu visu izlasiitu, tu saprastu daaaaaaaudz ir sarakstiits.... slinkums lasiit... mosh labaak iedzer kaadu alinju? aaraa labs laiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Arī anfisai??? man jau nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Secība bija šāda: 1. Izdzēru kafiju. 2. Iešu pamīst. 3. Iešu pīpēt. arii variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 man shkjiet, ka kaads nav sapratis vaarda "pidinjsh" noziimi... tas nenoziimee "pedinjsh"... es vienkaarshi skatos, ka pljuutinjsh visus saukaa par pidinjiem, jo ljoti veelas, lai visi buutu taadi geji kaa vinjsh p.s. puisim gribaas priecinju dziive (lai kaads vinju noglaasta, pasaka kaadu miilju vaardu, padupsee...) btw - pedinjsh noziimee pedofiils nevis gejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 btw - pedinjsh noziimee pedofiils nevis gejs man gan liekas pa pediņš nāk no vārda pederasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 par labāko postu kronēju Jurko "Tētis sauc?", protams par lielāko pidiņu - pļūtiņu + esmu priecīgs ka šito atvēru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 man gan liekas pa pediņš nāk no vārda pederasts DOOH pederasts ir sinoniims pedinjam UN pedofiilam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 DOOH pederasts ir sinoniims pedinjam UN pedofiilam lOL. Par topika stulbenīti kronēju vjuberi. LOL kā tik kaut ko stulbu vispār var pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 DOOH pederasts ir sinoniims pedinjam UN pedofiilam katraa zinjaa atvainojos par nepareizu terminu lietoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 1. jaaiet uz eedniicu 2. jaapcelj sava pakalja un pasham kkas jaauztaisa eest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 man gan shkjiet, ka to, ka "pedinjsh" un "pederasts" nenoziimee to pashu ko "gejs", ir izdomaajushi nesen (kaukaadi pidinji) Ble, beerniibaa vienmeer shie vaardi tika lietoti ar noziimi "gejs" p.s. nu pasaki man taadu lietu: kaa viens 10-gadnieks otru var nosaukt par pedofiilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) lOL. Par topika stulbenīti kronēju vjuberi. LOL kā tik kaut ko stulbu vispār var pateikt hmm...vaarda pedinjsh saakums it kaa liecina par to ,ka tas vareetu buut ar liidziigu noziimi vardiem pederasts & pedofiils Un esmu 99% paarliecinaats ,ka taa ir ,liidz ar to nevis es esmu stulbeniitis ,bet tu Edited September 16, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 man gan shkjiet, ka to, ka "pedinjsh" un "pederasts" nenoziimee to pashu ko "gejs", ir izdomaajushi nesen (kaukaadi pidinji) Ble, beerniibaa vienmeer shie vaardi tika lietoti ar noziimi "gejs" p.s. nu pasaki man taadu lietu: kaa viens 10-gadnieks otru var nosaukt par pedofiilu? un ko tu teiktu par shito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 spammmmm HS Booom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 un ko tu teiktu par shito? neesmu dzirdeejis ,ka tas buutu ieviests nesen...Vienmeer esmu taa domaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 hmm...vaarda pedinjsh saakums it kaa liecina par to ,ka tas vareetu buut ar liidziigu noziimi vardiem pederasts & pedofiils Un esmu 99% paarliecinaats ,ka taa ir ,liidz ar to nevis es esmu stulbeniitis ,bet tu ok, pēc tavas teorijas - es esmu 99,2% pārliecināts ka tu esi pilnīgs idiots attiecībā uz geju un pedofīļu sinonīmu pārzināšanu. Un tā kā es esmu pārliecināts, tad tā ir. Jo kā izskatās, tavs pamatojums, kāpēc tu neesi stulbenis, ir tāds, ka tu esi pārliecināts par to. kopumā tas tevi pataisa par vēl lielāku idiotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 man gan shkjiet, ka to, ka "pedinjsh" un "pederasts" nenoziimee to pashu ko "gejs", ir izdomaajushi nesen (kaukaadi pidinji) tev liekas ka tas ir izdomāts nesen, jo vienkārši ar laiku aizvien vairāk cilvēki paliek stulbāki. Nu un tad vienkārši ir daži tādi pastulbi kas neko nerubī, bet vadās pēc idejas "ē vārdi līdzīgi". Domāt ka pederastam jeb pediņam ir kāds sakars ar pedofīliju ir tikpat stulbi, kā domāt (kā to dara pļūtiņš), ka pidiņam ir kāds sakars ar homoseksuālismu, nekādus faktus par vārda izcelsmi nezinot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 BLOOD pederasts - Homoseksuāls vīrietis. - Vīrietis, kam ir dzimumsakari ar vīriešiem, zēniem. taatad taisniiba ir laikam jau abaam puseem un reizee nevienai. p.s. bet kaa var redzeet, manai pusei ir lielaaka taisniiba p.p.s. par "pedinju" bija taads pats izskaidrojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 tev liekas ka tas ir izdomāts nesen, jo vienkārši ar laiku aizvien vairāk cilvēki paliek stulbāki. Nu un tad vienkārši ir daži tādi pastulbi kas neko nerubī, bet vadās pēc idejas "ē vārdi līdzīgi". Domāt ka pederastam jeb pediņam ir kāds sakars ar pedofīliju ir tikpat stulbi, kā domāt (kā to dara pļūtiņš), ka pidiņam ir kāds sakars ar homoseksuālismu, nekādus faktus par vārda izcelsmi nezinot... oj lol. Pederastam ir vistieshaakais sakars ar pedofiiliju ,bet nav nekaada ar homoseksualitaati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Domāt ka pederastam jeb pediņam ir kāds sakars ar pedofīliju ir tikpat stulbi, kā domāt (kā to dara pļūtiņš), ka...blahblahblah pljuutinjsh arii domaa ? Un treninjsh kas iet stundu ir taads kas ir 5min attaalumaa no maajaam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Protests turpinaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 augstaakaa liimenja spams ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 protests, ne spams !!!!!1111!!1!!1!1!!11oneoneone!!1!!!one11!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts