Jump to content
GIGN Forum

Par Mašīnām


Seen
 Share

Recommended Posts

Pēdēja laikā esmu ļoti ieinteresēts par auto tūningu. Vai ir kādas mājas lapas kur var palasīt par dažādām mašīnām ne tikai par bmw?!

Vairāk interese mitsubishi galant un honda civic, jo ir doma šitas mašīnas padarīt jaudīgākas.

Varbūt kāds ir bijis uz to chiptuning.lv un var pastāstīt, kas tur labs ir?!

Un vispār mēs te varētu padiskutēt tieši par auto tēmu. Pastāstīt savu pieredzi... Kādi jums pašiem autiņi u.t.t.

p.s. visi sīkie dandriki var iet bekot un ŠEIT NEKO NERAKSTĪT!!!!!!!!!!!!!!! :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Galatam jau toč vizuāli gandrīz neko nevajag mainīt (kura gada modelis Tev ir?). Pats nesen savam galantam uzliku nelielu tunningu motorām, taču pēdējā laikā sāka rasties problēmas ar motoru. Slapjā laikā sākot braukt mašīna visu laiku baigi raustās (arī uz lielākiem apgriezieniem). Hz, pats jau to motoru esmu pārjaucis un izpētījis un nekādu vainu neatradu. Servisos arī tas pats - viss kārtībā.

Pats, lai iegūtu vairāk info par mitsubishi izmantoju šos divus saitus: 1 un 2. Vairāk jau 1 nekā 2

Ceru, ka noderēs. :)

Link to comment
Share on other sites

ja doma nopietni celt augsa jaudu, tad iesaku kerties pie turbinas uzliksanas. ebaja var dabut letus turbo komplektus prieks visadam masinam. protams, pec tam vajadzes ari chiptuningu. saja joma ari vari izpausties ar diy un meginat uzinstalet megasquirt datoru (megasquirt.info), kas varetu sanakt letak, bet laikietikpigak.

jaudu sac celt ar spiediena pamerisanu degvielas sistema tad, kad gaze ir max nospiesta. vari likt konisko filtru. iesaku pipercros, nevis tos puteklu rijejus sudus. izplude ari uzlabo jaudu, bet tad jadoma, vai liksi to turbinu vai ari neliksi. vari meginat vel visadus ezoteriskos gajienus ar turbocharginu vai ari vienkarsi uzmest NOS. Lai nu ka - pat NOS gadijuma prasitos modificet degvielas padevi, jo preteja gadijuma gauzam atri iedegsies check engine lampina un jauda var aiziet galigi dimba, ja kompis iesledzas ekonomiskaja rezima.

edit: btw - pie nepareizas degvielas padeves vari ari galvu nokauset, jo lies degmaisijums deg ar ieverojami augstaku temperaturu.

- un ar izpludes nomainu es nebiju domajis uzmest taisno bunduli gala, bet gan maninit visas trubas, nemt nost katalizatoru, parekinat zirnekli.

- bet visa sita pisanas ar iepludi, izpludi un pulesana un virposana un varbut pat galvas sedinasana un tadi sudi kopa salikti neatsver suda turbinu pat bez interkoolera! ;)

edit2 nx : ja slapja laika raustas, tad problema vis drizak ar elektroniku. piesledz obd skaneri un skaties lambdas zondes. Iespejams, ka kads pods atsaka, tada gadijuma radijumi bus augstaki un motora temperatura bus zemaka (slpaji svecu vadi). Varbut prosta sveces janomaina, bet varbut lambdas zondes drankigas vai nav kontaks izpludes trubai labs ar masu.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Pats, lai iegūtu vairāk info par mitsubishi izmantoju šos divus saitus: 1 un 2. Vairāk jau 1 nekā 2

Ceru, ka noderēs. :)

Nav mans galants... bet ja nemaldos tad 89 gads.

Es vairak gar hondu njemos...

Pagaidam pasham nav tiesiibu vel bet nu saku jau činiit k-ko :D

Galants tika nesen atdziits no servisa un ir gandriz idealaa kartiibaa... Shodien izgaja TA ar 1. piegajienu.

Honda ir iesaldeeta jo lidzekli ta pamaz bet gar galantu vel njemamies.

Tika salabota baaka, gaismas, panelja apgaismojums, riepas jaunas uun izputejs. Prieksh 2l motora celj tagad vel labak neka ieprieksh.

Par turbiinu domasim velak ticamakais ka uz vasaras pusi.

Tagad palasishu juusu dotos linkus bet ja kads k-ko vel zin tad tik rakstat :]] jo vairak informacijas jo labak.

Link to comment
Share on other sites

vareji uzreizu pateikt, ka esi santimu pisejs, un butu viss skairds ar tevi...

saproti - ar 300Ls tu vari noslaucit sev dibenu attieciba uz masinu tunigu. nu ok - sarkani pedali, zali sedekli, zilas lampinas zem masinas un salona un protams - zili logu magataju sparuslas. bet get real... ko to gaidiji! ja gribi kunet pa tadam kapeikam - nu ok - izardi motoru, sac slipet virzulu./cilidnrus - taisi brinumu! bet savadak - nekeries klat - savadak sanakas kartejais suds par 300ls. zini - tadu masinu ir pilni rajoni - tu redzi - veca leta masina kura ir ieguldita nauda magisa vertiba un tas vienkarsi izkatas pec krieva tris svitru treninjbikses ar jaunam tirugus adidas biksem.

vai nu tune ta, lai nav kauns par to, ko esi izdarijis, vai ari nedari to nemaz!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Man interesee kur tu izravi to ka esmu kapeiku pisejs?

Es vnk pateicu ka honda pagaidam ir iesaldeeta jo vasara vinja tik kokos. Tagad tiek vilkts viss araa, metinaats un shpakteleets. Pec tam uz krasoshanu un tad domasim par dzineju...

Bet galantu tagad domajam kas un kaa! Gar ebayu iipashi negribas njemties jo nekad no turienes neko neesmu pasutijis... Tas bus jajauta kadam zinoshakam cilvekam.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...