Jump to content
GIGN Forum

Atceramies Skolas Laikus!


ZwirbuliitZ
 Share

Recommended Posts

;)

Mums shita bija matematikas kontroldarbos, skolotaja parasti staveja mazliet aiz pirma sola (tb pirms otraa sola), so visi tie, kas pirmajos solos vareja pilnigi vesi atvert gramatu un pacholet, bet pedejie soli tika vakteti ar bargu aci. Tapec ir jaskatas kads skolotajs. Ne vienmer ir ok sedet beigas.

Link to comment
Share on other sites

Parasti špikoju no mazām lapiņām uz kurēm bija uzprintēti texti 4 (laikam) izmēra burti.

Spilgtākais atgadījums:

5. klasē es ar savu draugu bijām lielākie špikotāji, pazīstami visu skolotāju aprindās. Špikojām nepieķerti pat Renigeres klasēs (tie kas mācījās 58 VSK noteikti atceras šo skolotāju-pārējiem varu pateikt, ka pie šīs skolotājas ne tikai nošpikot bija grūti, bet pat šķībi paskatīties nevarēja. Pirms katra kontroldarba viņa randomā 2vus vai 3īs skolēnus izkratīja, vārda tiešā nozīmē, bet ne pa to strāsts) tātad 5. klasē Pie skolotājas Kondrātes (ja nemaldos, vēstures stundā) Mani ar manu čomu nosēdināja 1. solā, lai mēs būtu labāk pārredzami. Protams, ka nebijām ne gatavojušies neko,'pat špikeru nebija sagatavoti (pārsteigum kontriķis, tip pēkšņi izdomāja) nu mēs sēžot pirmajā solā pofigā atvērām grāmatas un vienkārši norakstam. Skolotājas galds bij tieši pretī, bet tas galds ir ~10 CM augstāks par skolnieku soliem, līdzarto viņa nevella neredzēja. BET viens džeks (Nils) pēdējā solā sēžot, no mazām mazām lapiņām norakstot tika uzķerts.

Tad, kad viņš piecēlās pēc skolotājas lūguma, viņam uz krēsla un ap galdu izbira čupa ar mazām lapiņām un viņš vienkārši tika pieķerts. Reāli visa klase sāka ņirgt...tie smiekli nebija adresēti nabaga Nilam, bet drīzāk visa klase norēca učeni, viņa neredzēja kā dzivi āksti noraksta viņai cem deguna nagļakā, bet pamana ko viltīgi dara džeki pēdējā solā.

Es turpmāk dievināju viņas stundās sēdēt pirmajā solā.

Vēlbija labs atgadījums 9. klases informātikas skolas "exsāmenā". Mums exis notika kopā ar 12. klasēm.

Mums bij tā, ka 12mitie jau lika un ja atbrīvojas vieta, ta mēs 9tie pa vienam gājām iekšā.

Es tiku nosēdināts starp diviem 12 klasniekiem. Es kad sāku pildīt uzdotos uzdevumiņus džeki vienkārši izpleta acis kā man tā tik ātri un labi sanāk...tad viņi sāka uzdot stulbus jautājums, līdzīgi kā šeit Problēmu sadaļā: Kā dabūt to, kā izdarīt to, kā taisa šito.

Nepagāja ne 10 min, kad učene man ielika 8 un izdzina ārā ar textu: Ļauj tiem ķēmiem pašiem domāt.

Vot tāds atgadījums.

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

Mēs 12 klsē baigi draudzīgi ar paralēlklasēm dzīvojām. Kas pirmie raksta KD, safočē, vai nofenderē varinatu, un palaiž tālāk uz citām klasēm.

high five :)

atcerejos vel vienu ne parak orginalu, bet efektivu metodi - neredzama tinte ar UV gaisminu pildspalvas gala. saraksti vajadzigo, piemeram, uz fizikas formulu lapas un aiziet

Link to comment
Share on other sites

Nu pirmajos solos špikot tomēr ir jāmāk,bet pēdējos mierīgi kaut vai atver grāmatu,ja nav učene,kas staigā apkārt un daudz lupī :)

Kaut kur varēja nopirkt pildspalvu ar atritināmu papīrīti,nu ķip priekš špikeriem :)

Daudz ko uzrakstīt jau nevar,bet kādas ķīmijas vai fizikas formulas var gan..

Vēl citreiz īsumā izrakstu svarīgāko par konkrēto tēmu kladē ar spirāli un ērti var norakstīt :D

Tiko atcerējos,kā darijām informātikas kontroldarbos!

Karoč vajadzēja MS Excel taisīt kaut kādas ahujenās tabulas..

Tā kā nebijām pirmie,kas to darbu rakstījuši, izdomāju paložņāt pa C: disku un atradu tieši tādu pašu darbu, tikai izpildītu,nokopēju un uzrakstīju savu vārdu :D

Viss izrādijās pareizi.

Edited by ZwirbuliitZ
Link to comment
Share on other sites

Atceros vislaibākais bija, nolikt grāmatu uz galda un visu sarakstīt... un tas nav tikai pie vecām vai dumjām skolotājām.... vnk ja ir vairākas lapas un tu sēdi vienalga kur vidū vai beigās, bet kautvai sākumā, MIERĪGI noliec un tik drukā...

Vēl ir ideāli kā mobijs un hugo teica.... dabūn jau izpildītu darbu kam ir 10 atzīme citiem un pārraksti....

Kurš vēl gribēs rakstīt par homogēniem un makroevolūciju referātu.

Link to comment
Share on other sites

Uzraksti spikeri normaalaa rokrakstaa un uz normaala izmeera lapas un kad tiek daliiti darbi pabaaz zem lapaam vai iebaaz burtniicaa ( nezinu kaa juus rakstat ). Tik neizmirsti to lapu nemanaami iznemt , lai negadaa kaaa manam bijushajam klasesbiedram :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...