Jump to content
GIGN Forum

Left 4 Dead`


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Nopirku left 4 dead - ejot iekshaa steam izmet tekstu, ka ir paaraak vec draivers un piedaavaa to atjaunot! Var arii izveeleeties speeleet taapat ar veco draiveri!

Nokopeeju jauno draiveri uzinstaleeju un taisu restart... kad pc iesleedzaas viss vienos kubikos ar nenormaai mazu izskjirtspeeju. Paraadaas teksts, ka tipa draivers neder shai videokartei vai kaut kas tamliidziigs, un neko nevar izdariit iznjemot taisiit restore!

Un ja speelee ar to veco draiveri (neesu paarliecinaats vai taa probleema ir deelj taa vecaa draivera) var kaadas 5 min paspeeleet un L4D izrubaas un raadaas erors, ka video karte neshancee... Citreiz speeleejot pc porsta pats restarteejaas speeles viduu!

VideoKarte ATI Radeon HD 3870 draiveri kopeeju no ati.com visu itkaa pareizi izdariiju!

Varbuut kaut kadaa veidaa var lai kompis pats netaa atrod piemeerotaako draiveri??

Kaut kaa jaatrisina probleema!

Link to comment
Share on other sites

Nu var iziet vienu chapteri un vsjo, dažreiz jau pie 4 misijas izrubās un jārestartē pc, izmēģināju gan stīmoto gan non-stīmoto versiju, jo no sākuma lietoju non-steam un domāju, ka tajā vaina, bet nekā, arī uz stīma tas pats gļuks.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Epix video karte tev taadi pati kaa man?

Es pameegjinaaju uzzinsteleet kaut kadu no ieprieksh piedaavaatajiem driveriem, bet vinhs raada, ka tip "Catalyst control center is not compitable with version of instaled driver!" Bet reaali es kachaajo gan catalyst gan driver kopaa!

Link to comment
Share on other sites

Epix man viss aizgaaja, paklausiiju viena dzekinja padomam...

Nokopee catalyst control centru ar draiveri

Peectam pameegjini noinsteleet pilniigi visu kas tev saistiits ar konkreeto video karti - restartee PC un tad uzzinstelee jauno draiveri un control centru, man vismaz shaada veidaa aizgaaja! :thumbsup:

p.s. KAS TAA PA FIGNJU????? Tagad man stiimaa raada The game is currently unavilable!????? Bljad tas stiims saak chakareet praatu, normaali noperc speeli, bet jaachakareejaas takaa ezim ziibal jau!

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...