GooD`MeN Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Ufa un Magnjitka kvasiii Traktors piekaasa! Severstalj 1:0 vadibaa vajag vel 2tro un buus OK Nu vo Severstalj izcelj ar +2 tieshi kaa paredzeets Teiksim taa nelieli plusi bet nekas ipashs! Edited January 5, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Bļin, šodien varēju smuki piķi izcelt, bet pārāk vēlu tiku mājās un paspēju uzmest tikai uz lokomatīves uzvaru nu nekas...arī +6ls nenāks par skādi Edited January 5, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 IR BĻE! Severstaļa ar +2 paņēma. Who is da boss? Nu jau 20 ls kontā. Tagad vēl tikai 30 jādabū, lai var iesaistīties uz pilnu klappi. FYI biju uzlicis uz dinamo +2 un severstaļ +2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Jums visu laiku parādās pie sadaļas Hokejs tā KHL sadaļa, vai tikai noteiktajā laikā pirms spēlēm parādās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 paris stundas pirms spelem tikai paradaas taaa INTERNATIONAALAA KHL liiga ar tiem super rezultatiem! moby bet es jau teicu ka jaliek uz Severstalj +2 vnm kad paklausi man,tad pikjitis ir kabaata Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Šodien es jutu, ka būs +2 vienā no virzieniem, pirmais, ko no rīta izdarīju, uzliku likmes, un tikai tad ienācu gignā Bet hipotēze par vienādām uzliktām likmēm un laimestu apstiprinājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Vakarnakt tapa izcelti 8 ls, uzliku uz visiem favorītiem nba. Šīsdienas likmes: Izdarīts: 2009-01-06 11:15 Rezultāts: Pending Saņemts: O/0521709/0000280 Saņemts: 0.00 LVL Kopējais koeficents: 4.01 Likmes summa: 2.00 LVL Likmju sistēma: Tripla Iespējamais laimests: 8.03 LVL 1 Uzv./Neizšķ./Uzv. SKA - Dinamo Minsk Continental Hockey League 2009-01-06 16:00 1.28 pending 1 Uzv./Neizšķ./Uzv. Ak Bars - Torpedo Continental Hockey League 2009-01-06 16:00 1.28 pending 2 Uzv./Neizšķ./Uzv. Lada - MVD Continental Hockey League 2009-01-06 15:00 2.45 pending + sakombinēju ska un akbars uzvaras ar +3 un +4 (4 gab likmes saliku). uz katru pa 2 ls. Edited January 6, 2009 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Blaa! Man kaut kaa nepatiik,kaut kas te nelaagi ozh! Ak BArs jau 3shaa spele 4dienu laikaa!Tas par neko labu neliecina!Torpedo te pedejaas speles rada to ko nevajag radit uzliku uz to ka Torpedo iemetiis 2ripas LAda-Mvd! Da Ladai ir 4zaudejumi pec kartas! Mvd pedejo speli pashi noraka,bet nu te var uzlikt uz under 5,5 bet es uzliku ka lidz 10minutei varti te nebuus! Ah jaa un Ladas Pujacam ir lauzts pirksts Khimki-Vitjaz! 2vi noobi Vitjaz daudz met iekshaa,un labi kapaa OKej pedejais zagjis pret Barys bija shaiziiigs Bet tas bija prognozejams Pedejie divi kaiminji lai uzplosās Uzmetu uz handikapu +1,5 Vitjazam! SKa- Dinamo MInsk! Jee beibii Majas komanda,kura majas ir SPEEKS pret loozeriem no belarus It kaa viss liecina par SKA uzvaru bet te es uzliku ka DInamo neiemetiis vairak pa 1nu ripu Thats all Edited January 6, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ko smēķējam? Ak Bars 2. spēle 2 dienu laikā! Pirms tam pēd''ejā spēle bija 30. decembrī! Un pie tam, vakar mājās pakāsa bulīšos(vai OT) Atlantai. Šodien ceru uz dusmu faktoru. Kas īsti ir Torpēdo tā kā nevajadzētu? Ladu uzvarēja? Lada ir tāda pati kā torpēda hujorpēda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Žēl, ka es nenokavēju un uzliku likmes izskatās, ka šodien būs pakaļā un es palikšu ar tukšu kontu @ betway! Bars jau tagad zaudē ar 0:2 un SKA arī iesist nevar... EDIT: Nu bļed! Arī SKA jau zaudē... EDIT: 0:2 Edited January 6, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzha90 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Kā tur notiek ar tām likmēm. Ja es piemēram uzlieku 2ls un vinēju tieši precīzi 10iekā, cik tad es vinēju un ja es kļūdos pa dažiem goliem cik tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Kļūdies - nedabūsi neko! Un tas cik tu vinē ir atkarīgs no koeficientiem Yeah šodien pakāsu 15ls paldies SKA un Bars par zaudējumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzha90 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Nu piemeram koeficents ir maksimālais cik piejams taja spēlē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Jes beibii Vitjaz izgaja! Ladas uzvara arii izgaja! Torpedo kaa jau teicu ugunjos Un arii iememta savus 2vus vajadziigos SKA tikai piepisa bet Under 1,5 ka pretinieki iemetiis arii izgaja jee beibiii Visas prognozes pa perfekto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Vitjaz izgaja! Ladas uzvara arii izgaja! Torpedo kaa jau teicu ugunjos Un arii iememta savus 2vus vajadziigos SKA tikai piepisa bet Under 1,5 ka pretinieki iemetiis arii izgaja jee beibiii Visas prognozes pa perfekto Cik tad noslauci?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 fak es nesapratu kapec man nav ieskaitita naudinja 44Ls! bet izradas es uzspiedu to ka SKA guus 1mie vaartus,bet gribeju to ka Minska iemetiis mazak par 2goliem,kas arii izgaja,jo tas bija no droshiem avotiem dazhas prognozes,bet manas debilaas kljudas delj papisu realu naudu! ehhhh! jee beibiii shodien skatos naudinjas ienaakusi manaa kontaa Shodien jamet uz lokomotiives +2/+3/+4 Avangard-Sibir Avangard njem droshi! Traktor-Novokuznjecka traktoram tak jaasaak vienreiz vinnet,majas ka nekaa spelee! +2 traktor Barys-CSKA Over 5,5 Lada-Amur hmmmmm! Iespejams ka LAda jeb under 5,5 Khimki-Spartaks Spartakam ar +2 janjem pedejaa vietaa esosho khimki Nefthimki-Atlanta it kaa jau atlanta ir speeks,bet labaak neaiztiekat Severstalj-Dinamo Moskov Te varetu uz under 5,5 uzmest,jo var uzvaret abi! te pat nicha ozh bet panjemt kadam tiimam +1,5 handi Lokomotive-Rigas Dinamo Naumovs 99procentigi bus vartos,bet loko parbrauks paari droshi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Smirdīgā omska. Visas likmes padirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzha90 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Kurā tajā? Varbūt katru dienu notiek tūkstošiem maču? Es nebiju domājis konkrētu spēli, es interesējos pašlaik vienkārši par tām likmēm un koeficentiem kas un kā. Labi, lai izsmeļošāk skan tad, ja nesapratāt manu jautājumu, varbūt nekorekti uzdevu. Piemēram, ja es esmu uzlucis koeficentu uz 5 un uzlici uz spēli 2ls. Cik es vinēju, ja esmu noteicies tieši precīzi rezultātu...? Edited January 7, 2009 by edzha90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 tatad kas izgaja un kas nee! BARYS - CSKA prognoze bija Over 5,5 izgaja droshi jo kaa zinams beidzaas 2:5 Tatad no problem ar sho likmi Avangard -Sibir! KAs tur notika es nesaprotu! Pec pirmaam 10minutem jau bija 3:0 Avangard pa labu un dzeki nomainija vartsargu! UN tas notika kaut kads bulshits neizprotams! Sapigi jo sapisa pusi manas likmes! Traktora-Novokuznjeckas +2 izgaja kaa smerets Droshie avoti joprojam ir zirgaa Lada-Amur Under 5,5 izgaja atkal Shokee ka LAda nolazhojas atkal pret noobiem,bet UNDER IZIET Loko-Rd kaa jau viss ieprieksh bija paredzams Naumovs bija vartos un Loko parbrauca paari Bet biju salicis uz loko +1/+2/+3 bet +4 uzskatiju par traku,bet nu she tev sanjem Khimki- Spartaks Prognozeju +2 spartakam bet pedejo ripu neizdevaas iemest tukshos vartos spartakam bet uzvareja mani favoriiti! nefthimki-Atlanta prognozeeju neaiztikt bet pieticigi uz Atlantu uzmest! Nu vo Atlanta panjema! Severstalj - Dinamo Moskov! Piedavaju likmi Under 5,5 kas izgaja droshi! Piedavaju jebkurai komandai panjemt handi -1,5 arii droshi izgaja! KOPSAVILKUMS:4pilnigi preciizas prognozes 2 izejoshas prognozes un 1ns faking parsteigums ar stulbo Avangard pec vajadzigaa sakuma 3:0! visas 3 droshaas likmes izgaja! taa kaa next time moby gaidi PM no manis,lidz ko sanjemshu "free won bets" no saviem avotiem Pats shodien parskaitiju uz savu kontu vel 50Ls Tagad man atlicis 12Ls betway! bet esmu nolemis mest sho lietu pie malas Azartspelem saku nee Vakar un shodien arii no papildus avotiem esmu par 80Ls bagataaks kljuvis! Bet domajams ka driiz pavisam driiz veixme no manis noversiisies,bet lidz dzimenei lidz 6dienai ugunjoshu uz pilnu klapushku Man vnk iet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 es atkal vakar uz ska un akbars zaud;ejuma padirsu 14 ls kopsummā. šodien izcēlu 5 dinamo zaudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Nepareizo pusi izvelejies Jo kaa pamaniji tikai 1na bija pilnigi aplama likme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Tikai viens jautājums???? Kur Jūs liekat uz KHL speeleem?! Ir doma pamēgināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) betway.com / hokejs / International Continental hockey league. Ehh, pats smagi nočakarēju. Izņēmu no konta 30ls un pēdējos 15ls sametu uz "drošām" spēlēm un visu pakāsu tagad slinkums atkal skaitīt naudu iekšā Edited January 8, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 kAUT KAA NESANAAK ATRAST! tU TIEŠĀM ZINI???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Tā "Int. continental hockey league" parādās tikai tad kad tiek ieliktas jaunas spēles. Tātad rīt ap kādiem 12:00 dienā vajadzētu būt. (nezinu cikos īsti viņi ievada tās jaunās spēles) Reku links: https://betway.com/lv/sports-betting/ice-ho...l-hockey-league Edited January 8, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now