moby Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Tikko atsāku ar ahūno tempu un rezu;tātiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) moby njem tikai par labu Manas prognozes kaa vnm iziet Es speleju uz mazaakaam likmeem bet viss izgaja iznjemot RD OVER bet poljubomu 70Ls vinnests mani apmierina Moby tavs RD +2 un Lada +1 vispar super Riiispakts! Man prieks pa sevi un arii protams par tevi Kad musu domas sakriit,tad arii laimesti mums sakriit Runajot par riitdienas spelem~ Es reali redzu tikai 2vas droshas likmes!Okej bet lenam pa visaam spelem! Sho speli es toch nu galigi negribu aiztiikt! Novokuznjecka it kaa visas pedejaas speles majas kapajusi ,bet nu nogurums arii bus! Un par Spartak sniegumu neesmu droshs ok dodu tur +1/+2 spartakam bet labak neaiztikt! 15:00 Metallurg Novokuznetsk Spartak Moscow Sheit jau it kaa Atlanta ir favoriits bet ja nemaldos 4taa izbraukuma spele pec kartas 7dienu laikaa,tas nogurdina jau taa iiso Atlantas solinju,un kaa zinaams Atlanta saak slideet uz leju tabulaa!Neaiztikshu,ja nu vienigi atkal +1/+2 Atlantai 16:00 Sibir Novosibirsk Atlant Shii buus 1maa likme kuru uzskatu par droshu! MVD parbraukumi dara savu,lai gana ir 4tras uzvaras pec kartas,bet nu Traktos majaas ir SPEEKS,lai gana pedejaa spele tika zaudeta,lieku uz +1/+2 Traktoram par labu! 16:30 Traktor MVD it kaa jau te viss liecina par Jarosljavas speku! Jo khimki ir noobi bet nu yarosljavai no vakardienas speles Kazahstanaa ir bijis diezgan taals lidojums,bet nu arii sheit domaju bus drosha jarosljavas uzvara +3 18:30 Khimik Voskresensk Lokomotiv Yaroslavl Shitaa ir 2traa droshaa likme,ja ne 3shaa pec Traktor un Jarosljavas drosham uzvaraam!Salavat Chempion ligaa uzvareja Magnjitku,tapec tas jau vien parada speeku! lai gana kopsh 3dienas istas atputas nav bijushas un esmu redzejis jau sho 2vu komandu ciiksteshanos,tomer droshu uzvaru lieku uz Salavat! +2/+3 19:00 Vityaz Salavat Ulaev UFA Shii ir spele par kuru japadomaa! Domaju ka te spiid nicha!bet nu labak neaiztikt! Magnjitka bus dusmiiga pec zaudejuma Salavat,bet nu CSKA majas arii ir speeks! 19:45 CSKA Moscow Metallurg Magnitogorsk TATAD RITDIENAS likmes kuras iesaku: traktoRS +1/+2 SALAVAT +2/+3 jAROSLJAVA +2/+3 miksetaa veidaa iesaku panjemt un meigjinam ar bez tieshiem plussiem! bet liekam plikas shos 3 komandu uzvaras! + ja koefs pa mazu Atlantu piemetam klat! Edited December 11, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Sen nesmu neko skaitijis konta un tada lieta ka caur manu visa tur kaut kas gluho, neizdodas parskaitit. Nav kadam bijusas lidzigas problemas ? Parskaitot caur banku tas viss process ilgi ievelkas ne ? Edited December 12, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 Caur banku vai karti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 banku. Caur karti iekšā skaitās momentā, bet ārā 2-4 dienas(būtība vienmēr ir 4). Saliku visādus crazey variantus, ja kāds no tiem izies cauri, būs ahujenna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Bank AS Unicredit Bank Account Name Envoy Services Limited Account Number LV74 VBRI 5810 9793 EURA B Corporate ID Number 05593466 Registered Address 42-46 High Street Esher, Surrey, KT10 9QY Currency Euro (EUR) IBAN LV74 VBRI 5810 9793 EURA B Swift VBRILV2XXXX Kads ludzu nevaretu apgaismot man kuras konkretajas vietas visi sie brinumi jaraksta ? Nav veleshanas kljudities Esmu sutijis ar ibanku tikai parastos lv maksajumus ar sadiem nesmu saskaries Edited December 12, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 iedod man skaidraa es tev parskaitishu Atlanta smagi iesuukaja un ar savu 1:4 zagji smagi pievila mani! Traktors arii laizh lazhu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Es uz Atlantu par laimi nepaspēju uzlikt. Traktors vēl paņems ar +2, thu neusthraucies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 Atlanta smagi iesuukaja un ar savu 1:4 zagji smagi pievila mani! Traktors arii laizh lazhu! Nav problemas, jebkuraa laika, tikai man naudu uz kontu vajag atrak Gribu uzmest kadu likmi, cerams ka rit kaut kas sakarigs bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Kāds bija koefs par MVD uzvaru ar +4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 kaut kads 25! galvenais ka 3shajaa periodaa vel bija 3:2 tikai MVD vnk plosaas Salavat panjema kaa planots un Lokomotive arii panjema! Atlanta tikai iesukaja un MVD parsteidza Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 man izgāja tikai viena likme, jo pārējās bija iesaistīta Traktora uzvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 14, 2008 Author Report Share Posted December 14, 2008 Nu skaidrs kas bija par problemu, aizsutiju suportam meilu un vinji teica ka nepienjem visa electron Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) uzliku 22 trīskāršās likmes uz ufa/akbars/mvd +2/+3/+4. visas 27nepaspēju, jo sākās ufas spēle. EDIT: Tikko paskatījos Ufas - atlant rezultātu un sapratu, ka visas pūles vējā Edited December 14, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Kā tas ir 22 trīskāršās likmes? Skatos, nevaru saprast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 (edited) Virs vai zem 197 punktiem (kopā pa abām komandām). Būs zem, jo Spuri ir viena no top 3 defense komandām. Ja nu vienīgi OKC būs tik slikti, ka ļaus pat Virs simta samest Spuriem. trīskāršā lime : Ak bars uzvar +2 + UFA uzvar +2 + MVD uzvar +3 Visus koefus sareizina kopā. Es uzliku 22 tādas likmes. Edited December 14, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Atlanta un Vitjaz panjema gan Ufu gan Ak Bars Znachoka MVD gan rullzzzz! tie zveri ir kartigi ieskrejushies Ufa-Atlantas speli vispar nevajadzeja aiztikt,tur Atlantai pec statistikas bija janjem! nu Vitjaz jau paradija iepriekshejaas spelees,ka Speej iekosties pret grandiem! Un Ak bars taa jau bija 6taa spele 10dienu laikaa,tur jau arii bija skaidrs,ka dzeki izpumpaati Taa kaa shodien tikai MVD bija vienigaa droshaa likme uz kuru tapat neuzliku Shodien vnk tada poha ka maz neliekas lidz Z-svetkiem kamer RD nespeles totinju neaiztikshu ja nu vienigi man atnaks meils ar forshiem skoreem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Man nesen zirdzins noskreja uz 4.5 x 25. Moby tu liec likmes kuru iespejamiba Accumulator tipa ir pielidzinama kadiem maksimums 10 prociem. Pamegini mazbiku savadak Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Pēc statistikas bija jāņem Ufai, bez variantiem pie tam. Ja Ufa un Ak bars paņemtu, tad man 110% būtu vismaz ap 500 ls, a ieliku 22 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) Nuss, KHL atsākās. Kādas likmes šodien? Manas likmes: http://bildez.lv/bildes/spuris/totttoooo/orig/1230033190.jpg Edited December 23, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Svarīgi, lai vēl LabaiS CilvēkS tāpat vai līdzīgi uzliek, tad jau izcelsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Taaa shodien pamaniju ka KHL ir saacies,bet nu tas jau bija krietni pa veelu Skatos Jums dzeki shodien nenospiideja moby tas ir laasts,ja es neko neesmu uzlicis lidzigu tad nespiid tev Nu ja shodien butu licis tad tikai tiras DINAMO un AK BARS uzvaras,bet koefiem,jo tur bija so so so tie pretinieki! Okej shas uz riitdienas spelem kaut ko izshtukoshu! Spele kuru neaiztikt,lai gana te deretu uz nichu uzmest koefs labs buus! 15:00 Metallurg Novokuznetsk Sibir Novosibirsk jee beiiibiii laiks iedzert par godu DInamo bus! Shodien jau tika pazinjots ka nevienas biljetes nav pieejamas,tatad ARENA pilna,jo labakaa davana kas varetu buut butu TICKETS uz sho speli! Jagrs pret HOSSU! man jau pirms 2nedeljam bija njuhs ka te super likme bus uz +2 Avangard! Mana fakingaa intuicija nav zudusi!Un gan jau ka koefs uz RD bus okej,bet nu te bus +2 Avangard! Lai gana griabs uzmest +3 RD arii 16:00 Dinamo Riga Avangard Omsk Atlanta domaju ka bus beidzot sanjemusies un atpuutusies! +2 Atlantai! 19:00 Atlant Severstal Cherepovec Torpedo skjiet tiks dzilji dzilji aprakti! +3/+4 Ufa 19:00 HC Torpedo Salavat Ulaev UFA Lokomotive parbrauks paari arii LADAI +2 19:00 Lokomotive Lada Togliatti SKA ir uber forshs tiims,bet TRAKTORS kaa TRAKTORS!Liekam uz SKA +1/+2 19:00 SKA St. Petersburg Traktor Maskava shodien jau nokapaja ritaa svaigie Barys pretii,bet nefigaa BArys te nepanjems +2 Moskov! 19:30 Dinamo Moscow Barys Astana Nu ko 7uzvaru serija MVD shodien pliiisii Magnjitka njems +2/+3 19:30 MVD Metallurg Magnitogorsk CSKA njems Nefthimiku bet nu ipashi rezultatus sheit nemineetu! nicha pat ozh! 19:45 CSKA Moscow Neftehimik Niznekamsk tatad MOBY!Izdari secinajumus Avangard +2 + Atlanta+Ufa+Magnjitka gan kaut kas sanaks! Es uzmetishu uz RD +2/+3 un Avangard +2/+3 ah jaa un NICHU iesaku uzmest GooD LucK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 tieshi taaa Sibir nospeleja nichu un RD +2 arii izgaja un arii Atlantas +3 izgaja,bet MVD parsteidza,bet nu 119Ls izcelti poljubomu That`s rullzzzz! moby tu tak arii izceli?vai ne> Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 ņea, vienu spēli par daudz iekombinēju MVD uzvara piepisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 MVD uzvara piepisa. Nje nu jaaa MVD piepisa paaris totinj lapas,bet tas bija mazsvariigi Nevar buut ka moby sameta visur MVD zagji un nekur neizcela Jo gandriz visas manas likmes izgaja iznjemot CSKA un MVD speles! Parejaas perfekti prognozeetas vnk mana e-pastaa atnacaa dazhas labas prognozes un arii visas izgaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now