reiniz.lv Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 tātad skatos ka daudzi sāk ņemties ar ps. man arī sagribējās. nedarīšu kā citi - nelūgšu citiem, bet pats mēģināšu, tā es izdomāju. un lasot tutus radīju mēģinājumu radīt sigu. pēctam tapa wallpaper. manuprāt priekš 1. reizes ir ok, kā šķiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ir oky, bet anyway rāmis iesūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 zinu. vispār - nezinu kādēļ bet daudzas kļudas ievēroju jau tad kad bija noseivots .jpg formātā. bet man uz pc ir laikam arī .psd tikai bez teksta, tā kā to var labot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 (edited) 2pac repa dievs? Pirms reizi tādu dzirdu Snoop Dogs ir repa dievs kaut vai viņš man nepatīk dēļ savām super gangsta dziesmām Par bildēm, nu šitie jau ir daudz labāki nekā tie kas liek savus pirmos darbus + Krāsa tā roza vai violetā kaut kā atbaida mani Bet nu par centību EDIT: Nu jā katram savs, man piemēram ir Lil'Wayne. Edited November 15, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 #wL.Media' man snūps ne visai, katram savs. un katram savi uzskati, un es izvēlos tupaku. un teiksim es esmu dzirdējis un cik man zināms tupaks ir repa dievs, bet nu lai nu būtu. es vismaz centos... peace!!11!oneone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Rāmis iesukā Būtu labi ja tu liktu 1px rāmi black Un mēģinātu izmantot c4d vai tur smidge un tā kautko vairāk izmanto nevis tikai brašus. Bet priekš pirmā ir labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now