minds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Help... Problēma sekojosha - man dators ik pa briidim izrubaas, un tikai ar leilaam puulem ( sprauzhot vadus iekshaa, araa) varu dabuut ka dators ierubaas aa un tas ir tikai ja speeleju kaadu speeli :/ help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 1) pārkarst cpu ja pārkarst cpu un izrubās kompis, tad ieslēdzot, nekas nerādās - melns ekrāns, un nenormāli brēc dzesētājs. tā ir normāla parādība, jo kūūleris cenšas atdzesēt procesoru un neizmanto to, lai nenosvilinātu. iztīri radiatoru, vai vēl labāk - nomaini kūleri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Problēma sekojosha - man dators ik pa briidim izrubaas, un tikai ar leilaam puulem ( sprauzhot vadus iekshaa, araa) varu dabuut ka dators ierubaas aa un tas ir tikai ja speeleju kaadu speeli :/ help Man, tas pats ir bet man tādas lietas notiek tikaj, tad, kad sēžu netā ja spēlēju cs vaj citas spēles, tad nekā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Pārkarst CPU vai RAM (neesmu drošs, ka uz RAM'a vispār ir uzlikts auto-turn-off), vai videokarte, vai visbeidzot čipsets, pārsvarā PC pats arā neslēdzas, vienīgi pie processora pārkaršanas... Atrisinājums: Nopērc normālu CPU kooleri, ar HEAT PIPE un pizdato veņtiku, lai kārtīgi dzesējas... Man standartā iet 2.3 GhZ procis, bet tā kā viņš ir uzcelts uz 3.2 GhZ, man viņš ir kārtīgi jādzesē... Man iekš PC stāv viens 220V (paštaisīts) ūdens dzesēšanas radiators, 6 ventilatori un viens kooleris, kurš vnk rada iekš PC grādus, kuri iet mīnusā! Labi, aizrāvos ar savu tekstu, tāpēc iesaku pārbaudīt proča ventilatoru! Vai sakrāj 30 Ls un nopērc 12V veņtiku ar HEAT paipu, kurš tev atdzesēs pilnīgi VISU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Kefīr, nelej. Ja Tev grādi ietu mīnusā, tad Tavs kompis jau būt kondensātā noslīcis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now