Jump to content
GIGN Forum

Vista

graudins
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Man ir viena problēma, un ceru, ka "gudrie" palīdzēs.

Nopirku datoru kopā ar operātājsistēmu Windows Vista Home Basic, un tagad es gribu to ieraxtīt diskā. Problēma tāda, ka es to nemāku =[ Vai kāds lūzu nepalīdzētu? Varbūt varat ieteikt kādu programmu?

Kā diskā? Parastajā cd?

Bet ja domā DvD diskā, tad tev vajag instelāciju, un to var ierakstīt caur Nero programu. ;)

Cerēsim pareizi sapratu tevi.

MegaPīle es pa 1 min ātrāk.

Edited by WMP

Janci, tu maldies, un runa iet pa vistu.

Labs draugs nopirka PC pa 300 ls +vista+ monitors un viņam nenāca disks, bet gan jau ieinstelēta vista.

Jā dāvanā, divus mēnešus legālā vista.

Edited by WMP

Orgjinalaa vista ir uzmochita visiem jaunajiem portjikiem un PC jau virsuu! tas nozimee pie aktivizaacijas,tava v ista uzinstalejas pate!30-50min laikaa un that`s all! nekadi Vistas CD nenak lidzi! Un Taa wista ir muzhiga,ja protams nenojuuk,kads procis! :)

Cho za hren?! Komentari rulle.. Vistu nevar tapat ierakstit diska, ja tev vina ir uzinstaleta uz PC. Tev vajadzes atsevisku instalacijas failu, kas ir noperkams/nozogams/naca lidzi. Torrentos/dc++ nokacha Vistu un pec tam vinu ieraksti diska ar to pasu Nero. Ja tev ir legals CD key's, tad laikam ir vienalga no kurienes nak pats instalacijas fails. Pareizi?

P.S. Atvainojos par garumzimem, man te chernis sanaca.

Edited by cash^

Izskatās, ka runa iet par OEM vistu, kura ir piesaistīta tieši taviem dzelžiem. Ierakstit diskā tu drīksti jebkuru torrentos, DC vai hz kur dabūtu instalācijas ISO, bet legālu tu varēsi dabūt tikai uz tā paša PC, ievadot product key, kas parasti atrodams uzlīmes veidā uz kastes.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...