Jump to content
GIGN Forum

R&r Nerulzz Smagi

allworth
 Share

Recommended Posts

ko varu teikt par allworth - wh 100% , to mees ar astute noveerojaam gather laikaa .. uz apollo ja nemaldos vinsh jau ir dabuujis "savu" tiesu , un r&r es tieshaam buutu pateiciigaaaks ja tu vinjam banu buutu uzlicis rolleyes.gif

Ai, par shito runaajot man jau apnicis skaidrot, un galu galaa man nevienam nav jaataisnojas, jo es nekaadu wh nekad neesmu lietojis, nelietoju un gan jau, ka arii nelietoshu. Ja jums austinjas ir kaut kaadi paartaisiiti mikrofoni, tad es nekaa nevaru paliidzeet, jo es speeleeju tiiri uz skanju, un ja kaadu sagaidu aiz stuura, tad tikai un vieniigi shaa iemesla deelj ... Paldies par uzmaniibu.

ehh ... vareeji jau uzlikt ban , jo uz apollo laikam shamais jau ir dabuujis dry.gif

Tu nu gan mums taads gudrs kadrs esi traapiijies, nezinu, no kurieenes tu esi izraavis, ka man uz apollo ir bans, jo man tur nekad bans nav bijis ... smiliez.de_2477.gif

Juu, ir man taads, bet man nelikaas, ka tas buus vieniigais, ko no manis atceries, hmm, laikam toreiz paarcentos, kad tikaamies huh.gif

Pag pag tu vinnam devi sū..t????? thumbsup.gif

Neapvainojes, bet taa snaak laugh.gif

Njaa man tas r&r ne za shto noslajoja, jo nepaspeeju aiznesties liidz bombsaitam, kur tajaa briidii notikaas visaadas nelegaalas darbiibas, es jau neko, tikai publiskais fuu, r&r, nu nav smuki taa dariit dry.gif

Ai iisteniibaa r&r ir laaga zellis smile.gif, es te vienreiz veel pashaudiijos un skatos ar atvaaztu muti, kas shis nemaz ta nesmird un admino visu pa teemu, mosh toeiz pats arii nolamojos biggrin.gif, taa, ka labi vien ir, ka shis topics ir aizgaajis smiliez.de_2523.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...