Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums

spalva
 Share

Recommended Posts

Es GIGN serverī apgrozos jau vairāk kā gadu. Tiesības man īpaši nav vajadzīgas, bet nesūdzētos, ja arī būtu, jo vnk ir tāda lieta, ka bieži serverī nav adminu, piemēram, šonedēļ man skolā nav pāris skolotāji un man stundas beidzas ap 12 vai ātrāk. Es šonedēļ spēlēju 3 dienas pirms 12 un admini nebija kādu laiku, vienu dienu ienāca worm, šodien serverī bija krish, pa 3 dienu īsti nepateikšu. Es vienīgi domāju, ka vajadzētu vēl kādiem kexiem iedot tiesības, tieši tiem kuriem tās ir bijušas, bet apgrieztas kā HHH, jo HHH šodien arī spēlēja, jo vnk viens admins, piemēram krish šodien visiem līdzi nevarēja izskraidīt, jo pāris kexi "baigi labi spēlēja" un krish'am jāskatās kā tad viņi īsti to dara un tajā pašā laikā ts sēž bazē( de_nuke) un neiet likt bomb, kur tas der? - nekur. Ja jūs tiesības dodiet pēc tādas politikas - man viņš pazīstams kex, es viņam iedošu, tad es nezinu..... maybe vajdzētu apskatīt kaut kādus citus kritērijus! Jo online time pa sestdienas, svētdienas nakti var savākt uj, uj, uj! Mācīt jau arī negribu kā nekā jūsu serveris un jūs esiet tie bosi, bet......

Nu es visu šito textu varu zraxtīt arī vienā teikumā - es gribetu, lai pa dienu un no rīta puses līdz 12 nevaldītu tāds haoss un varētu normāli uzspēlēt.

Man ir po, jūs variet ierēkt par mani, par manu textu. Ja kāds domā, ko tad es klausīšos spalvu, ja viņš ir kretīns, tad es zinu, ko esmu izdarījis un kādēļ tur tā ir raxtīts.

maybe es vispār šo postu ieraxtīju netur kur vajadzēja un varbūt vispār man neko nevajadzēja neko raxtīt, bet tik tiešām ļoti ir ļoti izbesijis tas šits, kas notiek serverī. Ja gribiet liekiek man banu uz GIGN web, ja nē, tad maybe padomājiet, ko īsti esmu uzraxījis un ko gribēju ar to visu pateikt!

Edited by spalva

Man ir po, jūs variet ierēkt par mani, par manu textu. Ja kāds domā, ko tad es klausīšos spalvu, ja viņš ir kretīns, tad es zinu, ko esmu izdarījis un kādēļ tur tā ir raxtīts.

laugh.gif <---- par tevi un tavu tekstu...

.... un vispaar, ko tad es klausīšos spalvu, ja viņš ir kretīns?

smiliez.de_2125.gif

jaapiekriit peinam. Kas ir ar to visu "un ja kaads lasiis sho un teiks ka es esmu stulbs..", "varbuut sho te nevajadzeeja rakstiit", "es varbuut esmu stulbs" utt?

KOMPLEKSI VAI?

spalva a vispaar. Liidz 12iem vispar vajadzeetu atrasties skolaa/darbavietaa hvzkur veel. Nu i ja kas, tad vari pabljaut mircaa...

Jūtos aizvainots, mans bračka ir pieminēts 2x, bet es nereizi....

Sava taisnība jau ir, bet tikuntaa pat ja sados visiem admina tiesības, tad tikuntā atradīsies kāds kurš ir spēlējis brīdī kad viņu nav..

Es ar parasti spēlēju, kad nav adminu, bet iesaku tev darīt to pašu ko es, TAs i -priecājies par viņa skaistajiem HS, pārdabisko reakciju, lamerīgo atieksmi un pilnīgu pofigismu par kautkādām bombām un atmīnēšanām. AA un protams par patīkami maigajiem vārdiem kurus tev atcērt pretī, kad centies kautko aizrādīt.

PAldies par uzmanību

pie tam tie, kas chiito, nonaaks CS ellee, kur vinjus vislaik shaus HS, pie tam ne jau vienkaarshi noshaus, bet taa, ka vinjiem buus bijusi 100% izdeviiba noshaut pretinieku, bet tik un taa vinjus noshaus. Nu domu saprataat.

p.s. aaa, jaa... tur veel buus iesaistiitas nezheeliigas saapes

spalva

1.kaart - tu nemaaki runaat kad speelee - viendien speeleejaam , de_aztec tjip es pie tilta biju - abi veelaak apspraagaam un tu suuki ar visaadiem [beep] braukt un beigaas pats pazudi!

2.kaart - adminu ir daudz , varbuut ar ir kaads vajadziigs , bet ar taadu pieteikumu ... nu nez vai ...

3.kaart - vairs nau ko teikt biggrin.gifnew_silly.gif

spalva

1.kaart - tu nemaaki runaat kad speelee - viendien speeleejaam , de_aztec tjip es pie tilta biju - abi veelaak apspraagaam un tu suuki ar visaadiem [beep] braukt un beigaas pats pazudi!

2.kaart - adminu ir daudz , varbuut ar ir kaads vajadziigs , bet ar taadu pieteikumu ... nu nez vai ...

3.kaart - vairs nau ko teikt biggrin.gifnew_silly.gif

1. kārt es zinu, ko es saku un kam es saku.

2.kārt ja neproti lasīt paņem ABC ābeci tur tu iemācīsies,jo es raxtiju, ka man tiesības nav vajadzīgas, bet nesūdzētos, ja man viņas būtu

3. ej di...

laugh.gif <---- par tevi un tavu tekstu...

.... un vispaar, ko tad es klausīšos spalvu, ja viņš ir kretīns?

smiliez.de_2125.gif

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif <---------- Par tevi, jo mazāk kā 10 minūtes atpakaļ bija de_inferno, ienāca džeks zem nick Just un tu viņu nenobanoji, kaut gan var teitk visi spēlētāji teica, ka viņš ar čītiem spēlē un es vēl tieši tev uzraxtīju, lai tu paskaties Just..... Es rēcu pa tevi vik tu liels ..... esi....... Vismaz labi, ka r&r bija iekšā! smile.gif

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif <---------- Par tevi, jo mazāk kā 10 minūtes atpakaļ bija de_inferno, ienāca džeks zem nick Just un tu viņu nenobanoji, kaut gan var teitk visi spēlētāji teica, ka viņš ar čītiem spēlē un es vēl tieši tev uzraxtīju, lai tu paskaties Just..... Es rēcu pa tevi vik tu liels ..... esi....... Vismaz labi, ka r&r bija iekšā! smile.gif

Nu šitas bija nevaidzīgi ... huh.gif

Tā jau tu itkā visu raxtiji baigi sakarīgi un ar savu taisnību , bet beigās visu vienā putrā salaidi smile.gif ...

fujitsy (nu piedod , ja nepariezi uzraxtiju ) - Nerunā ja nezini !!!

<---------- Par tevi, jo mazāk kā 10 minūtes atpakaļ bija de_inferno, ienāca džeks zem nick Just un tu viņu nenobanoji, kaut gan var teitk visi spēlētāji teica, ka viņš ar čītiem spēlē un es vēl tieši tev uzraxtīju, lai tu paskaties Just..... Es rēcu pa tevi vik tu liels ..... esi....... Vismaz labi, ka r&r bija iekšā! smile.gif

tu esi daunis. Kuraa momentaa peins ir nodarbojies ar banoshanu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...