Chiky Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nēee nu normāli tads meils atnāk Biroja direktors darbības ATM MAKSĀJUMU departaments (CBN) Centrālā banka NIGĒRIJA. TEL līnija: 234-7030-989-684 DATUMS: 03/11/2008 Sir / Madam, Apsveicam! Jūsu maksājumu ir apstiprinājusi (ATM 811) Jūs esat taisnīgu tika apstiprināts ar ($ 3000000,00) laikā, kad notiek Atm kartes piešķiršanas paziņojumu no centrālā banka NIGĒRIJA 2008 Ņemot vērā šo jūsu apstiprinātās summas ($ 3000000,00) trīs miljoni ASV dolāri), šīs kartes centrs jums ATM karti, kurā jūs izmantot, lai atsauktu savu naudu jebkurā bankomātā mašīna jebkurā daļu no world.But ar Maksimālais atcelšana ir pieci tūkstoši dolāru uz vienu dienu. Ja jūs vēlētos saņemt jūsu fonds šādā veidā, vai sazinieties ar mums pa nosūtot šādu informāciju: 1. JŪSU pilns nosaukums 2. TĀLRUNI un faksu numuru 3. Adrese tika jūs to vēlaties, lai sūtītu ATM karti 4. Jūsu vecuma un pašreizējā okupācijas 5. PIEVIENOT kopiju jūsu identifikācijas Sveicieni, DR.AHMED SULEMAN Direktors, bankomāts MAKSĀJUMI departaments (CBN) TĀLRUNIS līnija: 234-7030-989-684 EMAIL; [email protected] Sākumā tiešam padomāju kad uz mana vārda kautkas tāds izdarīt bet beigās daskārdu kad tas ir kautkāds surugāt pasts pēc paris kļūdām kas ir teksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Tas kljudas cepii es iedomajos ja tas chalis butu iists ka vinsh runatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Tas ir kas īpašs? Tādi spami ir ikdiena, vakar Austrālijas lotterijā vinnēju 400 000$ un aizvakar kaut kāds miljonārs izvēlējies mani par mantinieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Euu, Epix, es ar tevi draudzējos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Tās kļūdas rada online tulkotājs, starp citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nu man katru nedelju nak visas shis hrenovinas,ka esmu tur vinnejis visadas summas! Esmu jau sen miljardieris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Tāpēc jau arī tu vari atļauties dzert katru dienu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Es tak zinu :] Man par brinumu shadi sudi uz e-pastu nenak... vienigais kas nak tas ir no carbon pokera visadi pazinojumi :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Un ja nu vienu reizi mūžā tā izrādās patiesība ? A tu domā ka tas atkal kārtējais kakainais spams un izdzēs .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Direktors, bankomāts MAKSĀJUMI departaments (CBN) [email protected] Yeah shure ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 . Tad zopa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now