DIKI Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Man ir 32 slotu serveris un tiak pie katras komanadas var piejiet pa 11 speletajiem ka es varu izdarit kad katra komanda var spelet 16 speletaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Tikai 11 pieJiet, ja ? A Tev ir mapes, kuras atbalsta vairāk kā 11 spawnus komandā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Tagad man iet mape dd2 un pie katras komandas vairak ka 11 nevar tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Jautāšu vēlreiz. A Tev ir mapes, kuras atbalsta vairāk kā 11 spawnus komandā ? Šis jautājums ir diez gan retorisks, jo standarta mapes neatbalsta vairāk kā 10-11 spawn pointus. Es pat nezinu, kā sīkāk to vēl pastāstīt. Ja skolas solā ir paredzēta vieta diviem cilvēkiem, tad tur divi arī sēž, nevis trīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Šis jautājums ir diez gan retorisks, jo standarta mapes neatbalsta vairāk kā 10-11 spawn pointus. Es pat nezinu, kā sīkāk to vēl pastāstīt. Ja Tavā kompī ir tikai 8 usb porti, tad Tu vari piespraust ne vairāk kā 8 usb ierīces. atbalsta gan piemeram dd2 vairak ka 11 spawnu vietas pirms es nebiju parinstalejis amxx visas orginalajas mapes vareja spelet 16x16 varbut kads cvars vai konfigs atbild par to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Kas tiesam neviens nezin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Es viņam skype pateicu, lai uzliek to, ka PTB atļauj 16 cilvēkus katrā komandā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now