#wL.Media Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Tātad tieši tā Krasotka tas ir nosaukums filmas krievu valodā un man jums ir lūgums. Vai nevarētu palīdzēt atrast to filmu nezinu ne angļu ne latviešu nosaukumu vienīgi krieviski Krasotka. Diezgan populāra filma agrāk bija kur tas Ričards Gīrs un Džūlija Robertsa. TIpja viņa strādāja par kaut ko nezinu īsti par ko laikam par mauku un tad viņš viņu paņēma savā mājā, pirka visskautkādas lietas un tad likam beigās aprecējās FIlmu vajag mamai jau 1gadu lūdz man un tā arī nevaru atrast. Veikalos ir šī filma bet angļu, spāņu, vācu valodās. DC++ atkrīt dēļ mana interneta kas nespēj to pavilkt Torrenti nu esmu tikai outawa tākā ar to būs problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Paskaties Maximā, mana mamma pirms laika nopirka. Nopietni. Bija baltijas valstu valodas + krievu + angļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Klau, ja tava mama ir pārskatījusies viņu nevaru no tevis nopirkt, jo cik skatījos tad nu nekur veikalos neatradu. EDIT: Mama vienkārši būs tik priecīga un beigs krist uz nerviem dēļ šīs filmas. Edited October 31, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) ui. šitas nederēs, mamma viņu nopirka "zelta fondam" tā teikt. EDITS! http://thepiratebay.org/search/pretty%20woman/0/99/200 izvēlies Ja ļoti vajag, tad jau pāris dienas var pakačāties, bet vismaz būs. Edited October 31, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 nice, tas mūviks tāds tīri neko izskatās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now