0.7lb Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ir doma iegādāties stūri priekš PC. Varu teikt atklāti šajā jomā lielas zināšanas man nav tādēļ vērsos ar šo jautājumu pie Jums. Nekādu tur uberkruto stūri arī nevajag, cenu varētu iekļaut līdz 50 Latvijas Valsts Latiem Kādas esat lietojuši, kādi +, - ? Paldies par atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ja ir taada veelme varu piedavat galiigi nelietotu stuuri ar pedaljiem 1 vai 2 reiz izmeiginata un stav sturi ar visiem shitiem luuk sho http://www.metaleks.lv/cenas/99/11886_logi...963339-0914.php 15ls p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 http://www.metaleks.lv/cenas/99/11886_logi...963339-0914.php 15ls p.s. Kāpēc nelietoji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Nespeleju tada tipa speles kur vinu vaidzetu izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Es teikšu tikai vienu: Vienalga kādu, bet LOGITECH! Ļoti labas, ilgi tur! Man viena ir, ar sarkanām gumijas malām, nu es modeli nezinu, bet laikam 65 LS. Jā, zinu, ka nav 50 ls, bet nu ja ļoti gribās, tad vari piekrāt klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Būtu labi ja kāds mani varētu apgaismot ar ko tieši vēl atšķiras stūres kas pirktas par 25,50,75ls izņemot izturību. Kā jau teicu pieredzes ar šīm lietām man nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Dārgajām ir vairāk visādas interesantas podziņas, ērtas, labāks feedback un viss pārējais stuff.. Protams pie pavisam dārgajām (pāri 100LS) nāk klāt sajūgs un ātrumu pārslēdzējs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Man ir tāda tagad pie kalda pielikta Modeli toč nezinu un rakstīts nekur nav. Pameklēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 http://www.metaleks.lv/ru/cenas/99/11884_l...963357-0914.php šitā, bet neredzu pedāļus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 http://www.metaleks.lv/ru/cenas/99/11884_l...963357-0914.php šitā, bet neredzu pedāļus ? Pedāļiem vajadzētu būt, bez tiem nav action Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Jap ta ir istā stūre. Pedāļus neesmu redzejis, jo sturi no bralena panemu. Bet cik zinu kopā pirka visu. Stūre laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Man, kad dāvināja bija iekšā šitā stūre un pedāļi. Iesaku aiziet uz Elkoru paskatīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Lētajām sturēm ir daudz mazāks stūres griešanās leņķis. Nevarēs grozīt ar tik lielu amplitūdu. Izturība arī krasi atšķiras kaut kādām ļevajām un Logitech, jo drātēta stūre tiek pietiekami. Tāpat response time (nezinu īsto terminu) atšķiras t.i. cik labi, ātri un precīzi reaģēs uz tavām darbībām. Kaut kā tā. Pasen lasīju bootā diskusiju par šo tēmu un tas ir viss, ko atceros. Tur bija ļoti izsmeļošs topiks, iesaku pameklēt. edit: lētajām ir pretīgs materiāls ap stūri, kurš sviedrē rokas, kļūst neforši lipīgs un ātri nolietojas. Edited October 29, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 http://www.boot.lv/forums/index.php?showto...&hl=st%FBre te kaut kas noderīgs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Logitech Driving Force GT Es pats laikam ņemtu šito stūri, ja ņemtu. Man patīk realitātes sajūta. Atvainojos, ka nav līdz tiem 50 ls. Bet domāju, ka šitais varētu likt tev pārdomāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ''. Lai gan stūre ir paredzēta lietošanai kopā ar PlayStation 3 spēļu konsoli, mēs pārliecinājāmies par to, ka tā ir pieslēdzama arī pie datora, tādējādi šis ir ļoti universāls produkts.'' Jā pateišām universāls produkts gan pie ps3 gan pie pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 HAHA, paldies par video botaa, lol lol lol Nezinaju ka vinai ir vads pie kas peislegt elektribu hahaha domaju nah vina atpakal necel. labi eju pakal pie bralena pec elektribas vada :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 atmet PM ieteikshu tev labas Man tadu netrukst Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ko es neiesaku tв ir tв stыre, ko tev grib iesmзrзt Natijs. Draugam ir tвda. No reвlistiskas atрнirвs пфффti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now