#wL.Media Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Nezinu vai es varēju potot pasākumu forumā bet ieliku te. Nu tad kāds ies uz šito brīnumu? Nemūžam neizlaidīšu itkā mana otrā dzimšanas diena Notiek: 22.novembrī no 19:00 - 22:00 Vieta: Arēna Rīga K-1 WORLD GP 2008 IN RIGA Dārgie draugi! Gribam jūs iepriecināt! K-1 atkal Rīgā! Jau kļuvis par labu tradīciju rudenī uzņemt Rīgā labākos cīkstoņus vienā no pasaules skatāmākajiem cīņas veidiem ? K-1. Šogad mūs visus gaida patīkams pārsteigums. Turnīram Rīgā ir piešķirts WORLD GP 2008 IN RIGA statuss. Ko tas nozīmē? Pirmkārt, pie mums atbrauks vairāk K-1 pirmā lieluma zvaigznes. Pretendentu astoņniekā piedalīsies sportisti, katrs no kuriem kļuva par uzvarētāju pasaules un Eiropas Grand Prix Series turnīros. Un supercīņās savu meistarību demonstrēs cīkstoņi, kas ieiet sešpadsmit spēcīgāko K-1 cīkstoņu skaitā. Vēl vairāk, K-1 WORLD GP 2008 IN RIGA tiks pārraidīts tiešraidē uz Japānu! Sacīkšu uzņemšanu un demonstrēšanu Latvijas teritorijā īstenos televīzijas kanāls LTV-7. Kur pirkt biļeti? Te: http://www.bilesuserviss.lv/?lang=lat&...,1&mid=9480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Bobs Saps būs? To vajadzētu redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Bobs Saps laiza dirsu. Mirko Krokops owno dirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Viņam nav šova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Nju nez bija doma aizshaut uz sho pasacienu,bet laikam izlaidishu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Bet viņš var izrubīt Bobu ar vienu spērienu. Es labāk skatos, kā Mirko rubī nok autā vienu pēc otra nekā, kā Bobs Ākstās. Edited October 31, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now