minds Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) ta taa, uz4uniiju jeb uzPIMPoju savas mega austinjas ----> sko4a man vairs nav, buus jaskrien uz veikalu pirkt ( saraas mani xP) aah un tur uz papiira ir rakstiits MIND !!!!! apmeeram taadas izskatiijas austinjas pirmstam. hmz man likaas ka sataisiiju bet veina auss ir vairak uz leju nekaa otra o_0 + chakareejas :| Edited October 28, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) NOJS! Varēji gan nofočēt kādas viņas bija pirmstam. Ļauj minēt ko Tu tur īsti esi uzPIMPOJIS! Apskočējis? EDIT: LOL! Mic rullē. Edited October 27, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 EDIT: Mic rullē. mics veel iet ! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Šo vajadzēja likt pie radošā šita. Bez bildes "Pirms tam" nav nekādas jēgas no bildes "Pēc tam". Kur apraksts? Kas? Kur? Kad? Ko? Kāpēc? Nākamreiz radošāk lūdzu! 1 acs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Atgādina manas austiņas pirms pāris gadiem kas divās vietās bija salūzužas Aplīmēju ar skoču un uz ausīm virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Malacis, bļetj. Tu māki ar skoču aptīt vadu un plastmasas gabalu tik neglīti, ka 96 gadus vecs onkulis, kurš būtu zaudējis visus pirkstus kādā pirkstu zaudēšanas negadījumā, varētu glītāk aptīt. Un beigās vēl tev šķiet, ka tas ir z0MfG L333377. Nākamreiz uzpimpo smadzenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 (edited) z0MfG L333377. Nākamreiz uzpimpo smadzenes. Iemaaciisi? Edited October 28, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapper^ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Varēji jau paņemt zilu skoču, saku uzreiz smukāk paliktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 APRAKSTU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 aaaaaaaa. tik krūūūūūtāāāāā žēl, ka es tā nemāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Njee nju kur lasiju pie Spama ,ka minds savu PC arii uzkjuunijis un max fps ir 17 XD ta akaa dzekam normali CS resursi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 XD ta akaa dzekam normali CS resursi prātiņ, nāc mājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now