vknok Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Kr4 sveiki piedodiet, ka es te ieliku nezinu kur vēl varēja Tātad mana problēma ir sekojoša : 1.Taisos pirkt rītā PC tik steidzīgi jo sencis brauc komandējumā 2. Skatos m79.lv man šķiet tur itkā ir normāli pc , bet gribu salikt labāk pa daļām 3.vai kāds nevar man ieteikt kādas detaļas lai varētu vnk idēali nodarboties ar datoru vismaz 2 gadus un lai iet jaunākā spēle pēc ~2gadiem. 4. Zinu ka gribu 4 kodolu procesoru un Intel nevis AMD 5.gribētu cietu 500 Gb 6.Vajadzētu nepārsiegt summu 450.LS 7.Bet lai varētu salikt uzreiz veikalā servisā vng kur bet pa to dienu Gan jau atradīsies kāds dzelžu speciālistu galvenais ūber kēēksu pavelnieka dēls no ventilātoru dzimtas ar procesora novirzēm ^dienas teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Metaleksā var labi pakomplaktēt. Izvēlies kādas komponentes gribi un aiziet. Edit: ou, izlasīju, ka pats gribi pa detaļām likt kopā, labāk nedari tā, ērtāk un labāk būs nopirkt jau saliktu kompi. Edited October 27, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Viņiem ir datorviekals kā tāds vai tikai i-net veikals ? Ko jūs ietektu sakarā ar CPU ? Core 2 Quad Q6600 Core 2 Quad Q8200 Core 2 Quad Q9300 Core 2 Quad Q9400 Core 2 Quad Q9550 Jo vnk tas Quad pats par sevi labs bet nezinu vai piemēram jo vairāk tie GhZ jo labāk protams bet 2.66 quadam pietiktu ? A kapēc pa detaļām nevar? vai tad sliktāk vnk es itkā grieju m79 veikalā pirkt bet tur nav dators ar Quad CPU ! Edited October 27, 2008 by vknok Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 2.66 x 4 ≈ 10,64 Manuprāt tev PC PacMan'u nepavilks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Kas ir PacMan ? piedod kā nekā tikai 13 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 lol, nu, kaapeec juus tos Ghz izdomaajiet reizinaat?.. vknok, ja tu nemt to pc vairaak speeleem nekaa straadaashanai ar 3D's Max etc. programmaam, kuras reaali tos 4 kodolus maaceetu izmantot, tad labaak nem 2 kodolu proci Pagaidaam varam priecaaties, ja speele maak izmantot tos pashus 2 kodolus. Nu, bet izveele paliek tavaa zinna. Iesaku iechekot boot.lv forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 a vai tad 4 kodoli nebūtu labāk ? Vispār es taisijos atkal turēt Tf2 serveri mājas lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Jaaskataas, kaa tu to pc izmantosi. Darbam ar atteelu/video apstraadas programmam, web serverim, speelu serverim labaks (un diezgan daargaaks) bus quad procesos, BET nez vai tu taapat izmantosi visu 4 kodolu jaudu. Speelu speeleeshanai pietiks ar Core 2 Duo procesoru. Protams, es nesaku, ka ar 2 kodolu proci tu nepastraadaasi PhotoShopaa vai nevareesi uztaisiit savu cs moviju. Ja vari atlauties, protams, nem Core 2 Quad Q9550 ^^, tikai atceries, ka tev veel vajadzees v-karti, ram'u ... hdd. Es tev ieteiktu nemt Intel E8500 proci. Es neesmu nekads IT speciaalists, labojiet mani, ja ko saku nepareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 vari iedot linku uz kāds viņs ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Te vini visi ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 nu piemēram es ņemtu Quad ar 2.66 vai viņš būtu labāks spēlēm nekā Intel E8500 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 vairums spēļu šobrīd neatbalsta 4-kodolu procesorus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Kā to saprast ķipa viņas vispār neies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Labi tad iesakiet kur pirkt labu datoru un kādu gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now