Jump to content
GIGN Forum

Ping In Gign

Pakitos
 Share

Recommended Posts

Yo !

k4a sry ieprieksh, ja shads topics jau bija, bet nevareju atrast, ta ka pielauju, ka nebija...

par teemu..kads genius varetu plz paskaidrot kapec man gign pings svarstas no 50-150 utt, lielakais joks ir tads, ka shads pings ir tikai gigna (negribu spamot, bet dazhos ir veel lidzigi), bet parsvara visos serveros pings svarstas liidz 10. Kas varetu buut pie vainas?

Info: neta atrums ir labs, Your current bandwidth speed reading is: 8.21 Mbps, which means you can download at 1.03 MB/sec. from our servers. (nevareju dabut no speedtest lapas, jo tur smagi liels atrums radijas :) )

Par pc, isteniba suuds, bet pavisam tiirs no tiem :D vieniga problema ik peec kadam 2-3 h medz uztaisit rr :ermm: , bet ta prieksh cs kaa radits :D

Ludzu help, jo spelet brizhiem ir necieshami, ta jau nervi plist, kad kads ienem MANU vietu.

thx jau ieprieksh ;)

Ir jālīdz. Kapēc man nekas nelago? Nets sūds, up/down - 2Mbit/s.

Brīvdienas pavadīju serverī un nekādu lagu. Kā var serveris būt vainīgs ?

Novelc cfg, kas ir pinned iekš "Problēmas un risinājumi" sadaļas. Tur visiem rate ir jābūt kārtībā.

es nesaku ,ka serveris vainigs, tads pings man ir puse no serveriem, atkal citos serv ir ok.

Par to rate gruti spriest, iegaju tgd serveri bija kadi 14 cilveki, ping ibja daudz maz normals vareja spelet, bet pienemsim vakaros kur cilveku pilns raskti to rate vai neraksti izmainas nekadas

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...