mazmaajinsh112 Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 a ko vajaga dariit lai HLTV automatiski ieraksta visas speles un ieliek internetaa? nu tjipa takaa GIGNAm ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Nja es ari gribetu zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 a ko vajaga dariit lai HLTV automatiski ieraksta visas speles un ieliek internetaa? nu tjipa takaa GIGNAm ira Nopirkt blombiira saldejumu, un turpinat domat, kapec es esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja tu gribi kā gignā tad tev uz doc vai perl ir jauzkode kaukas kas iedarbina php skriptu kas sazipo un parmet demkas uz mapi kuru citi var redzet un no ytas pames var lejuplādet, bet ja gribi tā vienkārši lai nesazipotas tad meklē forumā, aceros kad šī tēma te ir apspriesta daudzreiz un ir arī atbilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja tu gribi kā gignā tad tev uz doc vai perl ir jauzkode kaukas kas iedarbina php skriptu kas sazipo un parmet demkas uz mapi kuru citi var redzet un no ytas pames var lejuplādet, bet ja gribi tā vienkārši lai nesazipotas tad meklē forumā, aceros kad šī tēma te ir apspriesta daudzreiz un ir arī atbilde pats saprati ko tu pateici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Protams kad sapratu, ka tad es sevis rakstito nesapratīšu Edited August 9, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 vienkaarshaak nebuutu ierakstiitos demo "paarsuutiit" uz www\demozz (pienemsim) folderi un ja kaads ieiet http://www.domain.lv/demozz tad vinam paveras smuka listiite ar visiem tur saglabaatajiem demo nebuutu gan tik smuki kaa gign bet uz to pusi buutu un daudz vienkaarshaak Tas viss protams ir uz localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nja bet tie .dem faili arī aizņem tīri daudz vietas un būtu labāk ja viņi būtu sazipoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nja bet tie .dem faili arī aizņem tīri daudz vietas un būtu labāk ja viņi būtu sazipoti Kkaads autozipperis tikai par maksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Koroč man gan liekas kad labak ir tā: beidzas mape, mapei beidzoties dem fails saglabajas un automatiski sazipojas, pēc sazipošanās viņš aiziet uz www/demkas mapi un visi ir laimīgi, tikai es domaju kad lai tā dabūtu gatavu autozipers nebus vaidzīgs bet gan kas nopietnaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 autozipers nebus vaidzīgs bet gan kas nopietnaks Uz sho jautajumu worm's varetu padalities atbildees Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocode Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Tak vienreiz tika aprunata lidziga lieta..... Site ir tas scripts... Edited August 9, 2006 by zerocode Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 zerocode tu izlasi to topiku tur tiek apspriesta problēma lai tas skripts darbotos pēc 30 minūtēm bet vaig kautko zitu kas to skriptu darbinātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocode Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) doooh..... Lai 4aliits panjem un ieraxta HLTV - record <demo name> <directory> pec tam bik redigee scriptu $demo_dir = 'C:/Program Files/Valve/cstrike/HLTV'; // Mape, kuraa ir .dem faili $dl_dir = 'C:/www/demos/'; // Mape, kuraa likt saarhiveetos failus tagad tik vaig atvert caur webu .php failu un demo tiks gan sazipota, gan ielikta uz web! demo.php Edited August 10, 2006 by zerocode Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 doooh..... Lai 4aliits panjem un ieraxta HLTV - record <demo name> <directory> pec tam bik redigee scriptu $demo_dir = 'C:/Program Files/Valve/cstrike/HLTV'; // Mape, kuraa ir .dem faili $dl_dir = 'C:/www/demos/'; // Mape, kuraa likt saarhiveetos failus tagad tik vaig atvert caur webu .php failu un demo tiks gan sazipota, gan ielikta uz web! O liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 bet man ir jautājums, kā šis skripts darbijas, vai viņš ir automātiski kad mape baidzas sazipo un pārmet vai arī tas ir jāieslēdz pēc mapes beigšanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now