Jump to content
GIGN Forum

Tv Un Pc

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sveiki, es biju iedomaajies, ka varees izdariit taa, ka videokartei ir divas izejas , ja es pieliktu no katras izejas savu vadu vienu uz TV vienu uz monitoru! Respektiivi veelme ir taada lai man nebuutu visu laiku jaapaarsleedz vads, kad es gribu uz TV skatiiites filmas no kompja!

Es biju domaajis, ka varees izveeleeties display settingos monitor 1 un monitor 2 un tad vinsh automaataa paarleks, no PC uz TV, bet taa nenotiek...

Varbuut kaads var pastaasiit kaa var man veelamo shteli panaakt?

Videokarte: ATI Radeon HD 3870 (bildee ir cita video karte, ieliku tikai deelj taam izejaam)

post-6378-1224678556_thumb.jpg

Taada doma man jau arii bija, bet man nesanaak!

Ja iespeejams vareetu paskaidrot kaa to var panaakt, jo amn tv prosta nerubijaas iekshaa kad piesleedz taadaa veidaa, ka no vienas izejas iet uz TV no otras uz PC monitoru!

Palaid ATI CCC un tur pie displays uzrādīsies aktīvairs monitors un vēl TV pie neaktīvajiem. Ievelc TV lodziņā monitor 2 un izvēlnē spied clone. Tādējādi uz TV rādīsies viss tas pats, kas uz monitora. Tad galvenajā izvēlnē ir Cinema optioni. Tur var sakonfigurēt tā, ka uz TV rāda 3D aplikācijas fullscreen, neatkarīgi no tā, kādas tās izskatās uz monitora. Baigi labā fīča. Respektīvi, var panākt to, ka uz kompja uzliec filmu, nolaid lejā, vari iet netā, čatos, forumos utt., tanī pat laikā uz TV kāds var skatīties filmu, neatraucēti. Paklejo pa CCC un gan jau Tev taps skaidrs.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...