TUUPLIS Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Lieta tāda, ka atradu, ko labaku par e107 - joomla, tad nu es viņu ekstraktēju iekš www mapes, bet skatos, ka tur abiem diviem ir index.php, un joomlu ekstrakteejot vinsh prasa, vai aizstaat index.php ? Nu es spiezu, ka jā, bet tad vinsh aizstaajot to Appserv index.php failu vnk pazudina, un nekas vair nenotiek "blank". Atkal uzlaidu backup atpakalj un megjinaju ekstraktet bez joomla index.php, tad atverot http://localhost/install.php vinsh parāda, ka Restricted access. wtf? help! man oderētu arī jebkāda veida saīsnes no kautkādām pamācībām, kuras palīdz novērst šo te kļūdu. paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Esmu 100% pārliecināts, ka Joomlai ( Joobla pēc īstā nosaukuma, lol ) līdzi nāk vai mājaslapā ir apskatāmi ļoti smalki norādījumi, kā viņu uzinstalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Un diezgan liela iespзja ka paрв Jххblas instalвcijв ir arо kвds readme fails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now