Chiky Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Nu lietā tāda sodien spēleju cs viss normāli utt. Pēkņi pings nenormāls nesaprotu no kurienes aizeeju uz speed test .net un tur parada visu laiku 90 m/s. Un es ar lielām acim izbrinā kas notiek Vabūt kādam ari nets sācis lagot ? vai ari tas tikai man Un man nav ieslēgti nekādi torenti un dc-- tas ir dc++ No rita viss itkā bija normāli bet uz vakara pusi vnk mājas labas bremze utt. Itkā download un upload atrus viss normāli tikai tas 90m/s ciest nevari kad šitādi šits hepens Un pazvanit ari nav jēgas kā nekā svētdiena !!! Kāds nezin kā var šito problēmu atrisināt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Man arī tagad lago internets... Visur choke svārstās no 0-60.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Kas pie velna var ietekmēt to ms ? Kas ISP sākuši kropļi streikot.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 man ir tieši tā pati problēma + man vēl modems gļuko, ik pēc kāda laika izdeg dsl lampiņa un modems restartējas pa jaunu un rezultātā es palieku bez neta kādas 30-50 sekundes. zvanīt pa defu nav jēgas, viņi ir lohi un pateiks, lai meklējam vainu kompī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Kā tad kompiii .... Teju zini nesen viss cikeniekā un pēkšņi bums bladāc ja kompis nogļuko. Mūždien suda lattelecom internets ģļuko un vel tādas cenas skrūvē ka nutikai. Bet kāda jēga no tā vissmaz labi kad drīz laužišu ar tiem idiotiem līgumu vnk izturet nevaru. Rakstit 24/7 tehniskais atbalsts kvalitatīvs internets blabalblablabl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 zvanīt pa defu nav jēgas, viņi ir lohi un pateiks, lai meklējam vainu kompī. citreiz modems restartejas ja drusku elktriba nosraustaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 nu tad man modems pilnībā restartētos nevis tikai dsl lampiņa restartētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Jācer, ka rītdien viss būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 man gan nekas nelago ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE`da Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 +1 .man arī nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Varbūt tas ir tikai rīgā .... Nu piemēram es dzivoju rigā un draugs pardaugavā un viņam arī šitas stulbums !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Same here, cs nereāli spēlēt, lēni refrešojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 nav nekāds zibensātrums, bet viss kā parasti. - Rīga, Čiekurkalna puse Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Man bija tā , ka uz 2-5 min nets ir, tad uz 10 nav.. domāju ka modemā vaina, bet bija kkas ar savienojumiem...tagad atnāca tas sūda ltc strādnieks visu sapisa un labi iet Bet yea, nedomāju , ka ir vērt maksāt 50 ls par jaunu modemu, ja nopishas savienojums.. Bet tagad tā viss oke, bet , ja kautkas tāds velreiz atkārtosies nahuj es to līgumu ar lattelecom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Pirms dazam dienam atpakalj man 3 dienas pec kartas zuda nets uz 10 - 15 sek. biju izbesijies domaju slegt jau citu netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Itkā šodien no rīta viss bija normāli lidz kadiem 18. Kad atkal šakas viss šitas būlšits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Jūzeru skaits pieaug pēc darbadienas beigām, man tas pats ar izzi, 17:00 - 22:30 nets ir nelietojams Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHDUDE Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 22:13 Jūzeru skaits pieaug pēc darbadienas beigām, man tas pats ar izzi, 17:00 - 22:30 nets ir nelietojams Zinu šitos prikolus ar izzi, tas nets ir tāda huiņa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now