Jump to content
GIGN Forum

Iphone+itunes+album Cover!

Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Nu tā, esmu izdomājis visu savu mūziku salikt smuki pa plauktiem, lai būtu ļoti labi pārskatāms manā iphone, bet ir viena problēma - Es varu uzlikt savu bildi katrai dziesmai(artwork), bet es gribu, lai katram albumam būtu sava bilde un katrai dziesmai arī sava bilde, nezinu, kā lai sīkāk izskaidroju! Koroč, ja es uzlieku katrai dziesmai savu bildi, tad uz albuma vāka rādās pirmās dziesmas bilde, piemēram, dziesma Infinity es uzlieku šādu bildi http://hitparade.ch/cdimages/guru_josh-infinity_s.jpg tad ir baiga dir*sā, ja man ir vel kāda viņa dziesma, jo uz albuma vāka rādīsies infinitfy, kautgan man ir vēl kāda viņa dziesma, kas nesaucas infinity :D!

P.S. Ceru ka sapratāk ko ar visu šito domāju! Vnk gribu, lai albuma covers atšķiras no dziesmu covera!

Nu man nepatīk klausīties albumus, kur iespejams ir tikai viena laba dziesma, tāpēc es visas labas dziesmas salieku viena mapē un tajām dziesmam neies klāt kkads albuma covers, bet gan katrai dziesmai sava bilde, bet viņš pie albuma izvēles paņem pirmās dziesmas bildi un to parāda! Nu bet ja tur neko nevar darīt, ta neko :/

P.S. Jopt to var apiet ar playlist :D! Kkā galīgi loģiski nedomājas :blelohs:, var klapet ciet!

Edited by Miedzinjsh

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...