Jump to content
GIGN Forum

Problēma Ar Webservera, E107 Instalāciju

TUUPLIS
 Share

Recommended Posts

Saucās - gribēju uztaisīt webserveri... :(

1.Uzinstalēju Appserv 2.6.0 (tjipa win32),

2.Restartēju kompi,

3.Novelku jauno e107 versiju, iekš c:\appserv\www\ uztaisu \wsa\ mapi un \www\ mapes saturu izgriežu un iemetu iekš \wsa\, un e107 saturu iemetu \www\ mapē.

4.Tagad taisu vaļā Internet Explorer, ierakstu http://localhost un viņš man izmet šitādu te brīnumu...

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 249

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 250

Attaisīju vaļā to class2.php failu nu un tagad atrodu to 249 un 250 rindu un tur stāv reku šitais -

$sql =& new db;

$sql2 =& new db;

Tā kā iekš PHP praktiski neko nesaprotu, stresa dēļ izdzēsu šamejāš rindas, nu un itkā palaidās tas localhost/install.php, ievadu visu informāciju, pie datubāzēm ierakstu mote, atķeksēju "create" un spiežu "Continue" un tad vnk nekā nav, "blank page" :D:(

Ir kādam kāda nojausma kas pa "ģēlu"? Baigi gribās normālu webserveri paturēt uz kadu laiku...

Help!

n0r3k said:

Izdzēs visu to e107 arī.

vajag lasīt readme failus un install, ja tāds ir, tad tādu problēmu nebūs. RTFM

ņāā.. es jau labāk atbalstu Joomle :) gatavie tools, izveido vel savu dizainu un vispaar kaa piparinsh :D

mna readme nevajag, es vnk php mazak saprotu tos skriptus, tapec pec palidzibas nacu, nevis morali klausities :D

:10cm:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...