mephisto Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ehh. Sveiki. Esmu sadomajis pasutit paris gramatas no amazon.co.uk , bet isti nezinu ka tas notiek. Vai man ir nepiecieshams paypal konts? Vai ir nepiecieshama krediitkarte? Vai ir nepiecieshams regjistreties? Un vai var nesatraukties, par to, ka kads izzags naudu no mana konta? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Reģistrējies amazonā un pasūti, pie checkauta tev paprasīs tavu kredītkarti... visticamāk ka Visa Electron tev nederēs, tev vajag vienkārši VISA. Savadīsi visu šitu un spied sūtīt. Tur ir divi termiņi - shipping time un delivery time. Shipping time nozīmē laiks, pēc cik dienām viņi tev izsūtīs preci. Delivery time ir laiks, cik prece pavadīs ceļā. Nauda tev no konta novilksies tad, kad būs pagājis shipping time un prece būs gatava nosūtīšanai. Par zagšanu es domāju tev nebūtu jauzraucas, jo viss ir samērā sekjūri. Thats about it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Ok, lielais paldies Liidz 27. oktobrim gramatam vajadzetu but mana paskastee. Bet ja taa padomaa, kaa isti notiek sanjemshana? Man ir jabut uz vietas un japaraksta kaut kas vai arii vinji atstaj patkastiitee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Nosūta paku uz Tavu pasta nodaļu. Pasta nodaļa nogādā Tev lapiņu, ka jāierodās uz pastu pēc sūtījuma, paņem lapiņu un pasi, dodies uz savu pasta nodaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Un tas jau pofig, ka dziivoju adrese, kura atskiras no pieraksta ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Protams. Tavās interesēs jau ir saņemt "ielūgumu" uz pastu. Nekādu kaitējumu Tu nodarīt citiem nevari, norādot nepareizu adresi, tikai sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Es gan pasūtīju no amazon.com, bet man grāmatu vienkārši atstāja pastkastītē (ok, nebija liela, bet tāpat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Ok, skjiet, ka esmu sanjemis atbildes uz visiem, mani interesejoshajiem, jautajumiem. Paldies! Lock it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts