Jump to content
GIGN Forum

Nano.lv Bilding


GrietiNs
 Share

Recommended Posts

Kro4 man ir domeina vards no nano.lv visu itka saprotu uzliku cs.mansnosaukums.lv un cs serverim ports ir 27015, bat ir ari otrs serveris kuram gribu uzlikt wa3.mansdomeins.lv un tam cs serv ports ir 27017, bet kapec es taja nano pie ip nevaru ari uzlikt portu vai man kkur citur vinsh jamaina? Vienkarshi gribu lai var iejiet war3 serveri sadi war3.mansdoemeins.lv nevis wa3.mansdomeins.lv:27017 varbut kads zin kur, kas un ka janomaina lai viss stradatu ?

Link to comment
Share on other sites

grietins varbut palasi kaadu informaciju par DNS un tiikliem internetaa? ja galigi neko nesaproti, tad samaksa specialistam un tas tev to izdaris. varbut nor3c tev par nelielu atlidzibu palidzes :), jo izstas, ka tu uzdod jautaajum katram skaidrojumam, ko tev uzraksta par iepriekshejo jautajumu.

Link to comment
Share on other sites

Nu itka viss iet ka uzliek war3.nosaukums.lv un cs.nosaukums.lv bet mums vaidzetu piemeram ta ka lai kad portu 27017 uzliek lai varetu serveri connect war3.nosaukums.lv nevis war3.nosaukums.lv:27017

Edited by GrietiNs
Link to comment
Share on other sites

Mēs ļoti labi saprotam, ko Tu gribi.

Teikšu Tev vēlreiz (lasi lēnām, jo ātri, šķiet, ka nesaproti), RAKSTI MEILU/ZVANI TIEM, PIE KĀ PASŪTĪJI DOMAINU, JO TIKAI VIŅI SPĒS TEV PALĪDZĒT, JA GRIBI TURĒT DIVUS SERVERUS UZ VIENAS IP. IR JĀIZDARA IZMAIŅAS DNS REĢISTRĀ UN ŠEIT TEV NEVIENS NESPĒJ VAIRĀK PALĪDZĒT.

Kapiš ?

Link to comment
Share on other sites

atbildeju jau 2 IP adreses :)

un es gribu ta lai kr4 serverim ir war3.nosaukums.lv nevis lai connect serveri ar war3.nosaukums.lv:27017

Ports ir tads bet lai var connect ar war3.nosaukums.lv

Piemeram ka sim serverim http://www.gign.lv/server/20672 ports ir 27016 a serveri var connect nerakstot klat protu :)

Edited by GrietiNs
Link to comment
Share on other sites

nerakstot klāt portu nozīmē, ka serveris darbojas uz 27015 porta... ar firewalla palīdzību protams ir iespējams uzlikt, ka tev darbojas gan uz 27015 gan uz 27017, bet no tā nav sevišķi liela jēga, ja nu vienīgi visi (tūkstošiem) cilvēki ir pieraduši pie 27017 porta un tagad tu izdomā to portu nomainīt un neviens vairs nemāk piekonektēties... ja tas tevi neuztrauc, tad vienkārši pie palaišanas shortcuta (vai sazin kas tev tur ir) uzliec savu portu un miers... bet... ja tevi tomēr interesē lai serveris strādā uz abiem portiem, tad tev vajag palasīt par portu forwardingu. zem linuxa visticamāk tu to izdarīsi ar elementāru vienu rindu izmantojot iptables, par windozi neņemos spriest, jo es to neizmantoju... protams, ja tev serveris hostējas mājās (ko es apšaubu), tad tev vajag vienkārši savam megarūterim nokonfigurēt portu forwardingu caur admin paneli un viss...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...