bullet Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) eu +1 par laika pagarināšanu. Tā kā esmu n00bs šajā jomā un sāku tagad mūviku taisīt, tad laika man nepietiks. P.s Ja paspēšu, tad piedalīšos, nevis dēļ vietas, bet vnk, lai beidzot uztaisītu mūviku, kuru es jau ilgi gribēju izveidot. Edited October 29, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 pliiz vismaz kaut cik laika plusaa man jau pusee muuviks ir done... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Sakot paldies savai matemātikas skolotājas pasniedzējai pabeidzu moviju neesmu pretī, ja kāds prasīs +dienas, galu galā es jau sāku to sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 jaunais termiņš - 7.11.2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 tnx. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 7, 2008 Author Report Share Posted November 7, 2008 (edited) 3..2..1 DING . ok. turnīrs ir noslēdzies. Paldies visiem, kas piedalijās (ko es drīz noskaidrošu) nu ja..gaidiet rezūltātus. SŪTAT SAVUS DARBUS Oddish iekš irc!!! tikai 1 pagaidām aizsūtīts. Edited November 7, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Paldies par iesūtīto darbu babaac vienīgais normālais čalis, kas spēj radīt ko labu + mierīgi iekļaujas termiņā. Un paldies tiem, kas piepisa! theNTH godiE SaS^MAN heartq Igorjok kaza4ok bullet nafig tad te vispār iet un čakarēties ar jums, ja vien spējat tukši dirst. bļad iedevu pat ekstra nedēļu. nu i nafig jūs. turnīrs slēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now