rusty Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) GIGN moviemaking tournament 2008 13.10.2008 - 31.10.2008 Tātad, ar šo brīdi tiek atklāts gign movie konkurss 08.Tēmas : counter-strike un Team Fortress 2 Personīgi, vēlētos redzēt kādus tf2 movie par godu mūsu vēl salīdzinoši jaunajam serverim. Pa punktiem:Var piedalīties, katrs, kas vēlās, interesē un vēlas saņemt balvu. Var piedalīties katrs, kas paša spēkiem spēj izveidot movie. Var piedalīties katrs, kas spēj izveidot movie pēc noteikumiem. Par veidošanu. kas? kā? lasi tālāk.1. Mūvijs var būt tāds kādu vien pats vēlies veidot. vainu graujoši fragi, vai nu kas saistīts ar humora izjūtu. ja izvēlies otro - tiešām pārliecinies vai tev tāda ir. komiksu konkurs liecina par to, ka daudziem tādas nav.2. Movie svars nedrīks pārsniegt 50mb uz 1 minūti. tā garums - ne garāks pa 5 min. savādāk sāk palikt garlaicīgs. optimāli zem 4, bet nu ja ir baigi daudz ko rādīt tad lai iet 5.3. Movie saturā nedrīks parādīties citu serveru reklāma tā popularizēšanas nolūkos.4. Pēctam, kad tavs movie ir tapis un atbilst augstāk minētajiem noteikumiem - sazinamies ar macho vai Oddish iekš mircas, kur tu viņiem nosūtīsi savu garadarbu. nu ko. patīkamā daļa.BALVAS.Pirmās divas vietas iegūs slotu cs.gign.lv csdm.gign.lv un tf2.gign.lv serveros. Trešā vieta iegūs reg. nick, ja tāds vēl nebūs, kas piem. tf2 serverī strādā tikpatkā slots. Tātad. pasākums noslēdzas brīvlaika piektdienā. nākamo divu (varbūt vairāk. atkarīgs no iesūtītā apjoma) dienu laikā darbi tiks izvērtēti un pasludināti uzvarētāji. Kā arī esat laipni aicināti izmantot šeit atrodamās pamācibas kā arī veiksmi darbā. LABOJUMS. turnīrs stājas spēkā, ja dalībnieku skaits pārsniedz 8. vēlos redzēt vismaz 8 darbus. var veidot viena persona vairākus. Edited October 14, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 kad ir brīvlaiku piektdiena? mācos koledžā, kur tādas brīvdienas kā vispārējās skolās nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 sanāk no 24-31 laikam. nu 31 ir piektdiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Paldies rustij ka sarīkoji šo moviemaking turnīru! Edited October 17, 2008 by theNTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Jācer ka saņemšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 emm, es shoreiz taisiishu... Tagad buus jauna cietne, kur varees ar sho nonjemties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 es pats ar domājams, ka piedalīšos, bet nu tad tikai pēdējā nedēļā kautko sakšu. nav laika : skola + koledža + zpd+ biznesa plāns. ir lietas ar ko krāmēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartq Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Tizlas balvas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 nemaz tik tizlas nav. reg nick ir 10 ls. reiķini cik vērtīgs ir slots, ja viņš nav pat parastajiem adminiem pietam visos 3 serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartq Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Man takš vienalga uz tiem jūsu serveriem tāpēc arī saku ka balvas ir tizlas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 nu šis konkurs ir gign komūnai. tākā man ir pilnīgi pohuj vai tev patīk balvas, kuz you aint one of us. tāpat visticamāk netiktu arī pie tik ''tizlas'' balvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartq Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) rusty, netiktu ? okey w/e +D P.S ja jau domāts gign.lv comūnam tad atvaino Edited October 16, 2008 by heartq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scraty Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Lai piedaliitos, kaut kur jaapiesakaas? vai vienkaarshi jaasuuta video, kad ir gatavs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 (edited) heart - es priecātos, ja tiktu. man vienmēr ir patikuši labi darbi, tādēļ novēl veiksmi, ja tu izdomā piedalīties. vnk bišk veselīgāku attieksmi tev vajadzētu pret šo pasākumu un, tad arī viss bumbās. jap. jāaizsūta, kad gatavs (līdz brīvlaika 5dienai - ieskaitot) Edited October 16, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartq Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ja būtu vairāk laika uztaisītu prieka pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 (edited) come on. tās ir 2 ar pus nedēļas + viena no tām brīvlaiks Edited October 16, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 ne jau visiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 bet viņam gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorjok Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 es pieteikos paskatisos ko es izdomashu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 nu kā mums sokas? laiks pietiks? un ~ cik startēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ja procesu varēs pagarināt līdz 2-3 dienām plusā, tad uz mani var rēķināties, jo par cik man nav brīvdienu, tad arī nav īsti laika to mūviju pabeigt ko saka pārējie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 mhm vajag veel + dienas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Es jau nodevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 (edited) 3 darbi...vov. k. padomāšu pa laikiem. ja jau te būtu vēl kādi 2-3 pipari, kas vēl bļautu, ka vajag vairāk, bet nu toč ar piedalītos, tad jau piemest laiku varētu. Edited October 28, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Sen neesmu neko taadu taisiijis, cs arii vairs nespeeleeju iipashi, bet ienaacu te tikko un ieraudziiju, ka kaut kas jauns notiek. Baigi gribeetos piedaliities, ja tikai man buutu kaadi fragi. Liidz piektdienai ofic nepaspeeshu, ja vispaar kaut ko saakshu dariit, bet, ja buutu garaaks laiks buutu dots, mosh var kaut ko meeginaat. Shodien gan jau uzrakstiishu, vai piedalos vai nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now