Jump to content
GIGN Forum

1000fps


Recommended Posts

Tu esi tups, ja nezini ko nozime fps serverim? LOL tas nav klienta fps, serverim fps nosaka speles kvalitati, tas ir apmeram kad tu shauj,skrien,lec da jebko dari tev tas notiek gludi un neiekeras. MOZG ON mulki. Ja nezini google pamekle ko tas nozime. Man kraninu staipit nevaig, vnk cw serverim ar 512 fps es uzkata, ka daudz pa švaku.

Gribēju pieminēt clienta fps nav atkarīgs no servera devēja, ja serveris lagains ar latency 2000 tu rausties ka trusist, tev fps tapat 100 ir, protams ja laba video karte,kas vispar var uzturet stabilu fps.

Shine izgazies ar stavu tupumu. :blelohs:

Edited by toksiks
Link to comment
Share on other sites

Idiot es saku, ka ar tavu 50ls lietoto 16mb ramu tu NEKAD nesasniegsi 1000fps dauni. Es tev iesaku, labāk pacensties attīstīt savas degradējušās smadzenes. Tu pat nezini FPS nozīme. Ej labāk iemācies reizrēķinu. Moš tev kādu kurnciņa galvā radīsies. Es tev ieteicu pamēģināt dabūt Klientam 1000FPS. Es skaidri teicu: "IZDOMĀ, kā in-game client sasniegt 1000fps". Nu jā varbūt cilvēku ar IQ < 80 to īsti nesaprata. Tad es tev par prieku Pielieku Pirms teikuma "Labāk". Manu tupumu? Paskaties kurš uzdod jautājumu :lol:. Ej iemācies čurāt gurķi.

EDIT: sys_ticrate 1000. Ja nevelk. Vaino PC.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Lab, nevaig atbildi, jau atradu, ka uz winxp ar intel procesoriem nevar dabut 1000fps, ja nav instel chipset mātes plate, nezinu taisnība vai nē, bet google pilna ar šo. Un ingame to saprotu kā spelētāja fps ko rāda net_graph vai? Ja tu tā domā, tas ir atkarīgs tikai no video kartes a nevis no manas servera ram.

Reku par intel procesoriem http://supportwiki.steampowered.com/wiki/O...edicated_Server

Edited by toksiks
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...