Jump to content
GIGN Forum

Regional And Language Settings

knds
 Share

Recommended Posts

Uzstadiju uz savas kastes stipri apgraiziitu(iso 99mb) winxp ar nosaukumu MicroXP. Gribu uzlikt tildi, lai ir garumziimes, bet lai uzliktu tildi vajag pie regional and language options visur samest latvian, ko nevar izdarit, jo tada valoda nav piedavata. Tad jautaajums sekojoss - ka es taja saraksta varu pievienot Latvian? Kautkur kautkas janoka4aa?

Probleema joprojaam aktuaala, bet ir velviena probleema. Flash playeris nepaartraukti kresho. Skatoties youtube video piemeeram. Ar jebkuru paarluukprogrammu. Man jau tada problema bija ieprieksh. Uztaisiju reinstalli vindoozei, bet problema ik pa bridim saasinaas. Ari kautka mistiski skanja saakusi pazust dazhreiz.(kam liidz restarts) Varbuut viss deelj manas "krutaas" asrock maatesplates, kas pirkta pirms 2 gadiem un maksaaja 29ls(^___^), iebuuveetaas skanjaskartes?

p.s. gribu atrisinaajumu uz pirmo probeelmu, lai beidzot varu saakt rakstiit normaali.

Edited by knds

Nu vecit , negribu aiziet offtopika , bet iemacies apieties ar pc vai mac , visas atbildes sjhajos jautajumos atrodamas google..... Un tici man daudz noderigu infirmaciju tur atradisi.

Nevajag nekadu tildi vilkt pieleic latvian (querty) or smth like that un pie garumzimems spied alt.

Edited by uN-Named.!.

Vaitad vispaar jaaliek kaut kaads latvian ieksh regional and language settings??? Man liekas, ka pietiks ar tildi un vareesi rakstiit uz nebeedu! :thumbsup:

p.s. unnamed tad nafig vispaar gignaa vajag sadalju probleemas un risinaajumi ja ir google? Cilveeks uzdevis pilniigi normaalu jautaajumu, lai gaidiitu normaalu atbildi!

Edited by LAVRx

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...