varzuks Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 vareetu luudzu izliidzeet ar scripta atrashanu, man ir baigaa veeleeshanaas uztaisiit e-mail jo es tgd taisu webinju, esmu gandriiz galaa tikai shaadas taadas fii4as pielaboju un iedomaajos ka buutu sveetiigi uztaisiit arii e-mail, man vnk nav bijusi vajadziiba saskarties ar shaadu lietu taapeec jautaaju jums peec paliidziibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE`da Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Tu nemāki iekš inboxa mailu uztaisīt? Vai tu gribi lai webā tavējā var mailu uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varzuks Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 Vai tu gribi lai webā tavējā var mailu uztaisīt? jaa es gribu lai ieksh mana weba var uztaisiit, piem - [email protected] =] bet taadu sakariigu e-mail nevis kaadu bullshitinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Katukas man liek domāt, ka tev tas nebūs pa spēkam... Pirmkārt tev vajadzīgs savs mail serveris, kas saņems e-pastus un nosūtīs e-pastus, pēctam varēsi domāt par kautkāda webmail uzstādīšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now