bencik Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Labdien ! Lieta tada, kad pedeja laikaa esmu saacis saprast, kad ir pazaudeta fiziskaa forma un jasaak kaut ko dariit lietas labaa. Pirmais ko es saku, pa vasaru skreeju pa paris km katru dienu, taagad esmu atsacis 1x nedela iet uz basiiti, bet veel noteikti gribu iet uz zaali un baseinu. Iet uz zaali, bez treninjprogrammas arii ir nederiigi. Esmu salasijies viskaut kaadas gudras lapas un pagugleejis, bet gribetos dzirdeet shejienieshu programmas ar kuraam juus piemeram ejat uz zaali. Ko juus darat kaa iesildaties, kaa juus sabalansejat visu nedelu, lai efektivak varetu treneties Uzreiz pasaku es neeju uz zaali, lai uzdzitu muskulus un piebarotu sevi ar steroidiem, bet atgutu formu un varetu justies parliecinats par savaam spejaam. Neprasu neko uuber sarezgiitu, netaisos es dzert viskaut kaadus ekstremos kokteilus, bet labpraat uzzinatu, ko juus taisat, vabruut kaads no shiem kokchikiem man iegarshosies ! Cik atceros te tiesham ir cilveki, kas man var palidzeet - moby,ali un vel citi, kas kaut ko rubii no shita visa Es neko daudz nerubiju tapeec vershos pie jums. Jau ieprieksh pasaku paldies tiem, kas palidzees Edited October 7, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Dari kā es. No rīt pieceļos. 20 preses, 20 uz kulakiem, uz katras rokas 20x 8kg (nav man majas vairs smagāku hanteļu) vel tu stapr/pirms vari ierīt kādu olas dzeltenumu, dadzi saka kad tas palīdz bet man tas liekas pretīgi jo man olas vsp negaršo only kultenī kārtīgi izceptas. A un skriesana tikai ar laiku uzlabo fizisko, bet nu skriesana ar nav slikta ideja Vel var kkādus testerona pulverus močiet iekš jogurtos or smt. Ja grib muskuļus vairāk tad ēd zivis kurās ja nemaldos ir daudz olbaltumvielu, tās tevi padara būdīgāku, bet ja aktīvi trenējās to visu var pārvērs par muskuļiem. btw laba ideja arī laikam jāatsak maukt uz zāli. Kad gāju uz zāli gāju 3x nedēļā 1dien 3dien 5dien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 nevajag nekādu zāli, to pašu visu var izdarīt arī bez zāles (nu tā kā Rokijs) un pēc tam vēl ir daudz labāka sajūta, ka to pašu esi sasniedzis bez zāles. es aizeju vnk uz skolas stadionu, noskrienu 3km, un tad uz stieņiem - presītes, pumpēšanās, pievilkšanās. pa lieldienām biju 97kg, vasaras beigās 84kg. tagad nedaudz nākusi klāt muskuļu masa, turos tā ap 87kg bet galvenais, ka tagad pašam gribās kaut ko darīt visu laiku, nevar uz vietas nosēdēt, sākumā bija diez gan grūti saņemties un sākt kaut ko darīt. jā un iesaku ēst normāli, nevajag nekādus koktēļus, vajag vienkārši ēst veselīgu pārtiku, nekādus saldumus, mcdonaldus un citus sūdus. brokastīs vislabākais ir pāris augļus vai jogurtu. tēju es dzeru bez cukura, cenšos vispār neleitot nekur cukuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Rokijs) Are you talking about me? Njee shitais topicks ir laba lieta,jo pasham arii kaut ko gribas sakt dariit! ZB cik var dzert,jasak domat lai justos labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Nu jā, varētu te vēl kāds padalīties ar savu pieredzi, jo pašam gribas nedaudz pakačāties. Skolā sportus apmeklēju, tā kā fiziskais nav tik sūdīgs, bet vienkārši pa ziemu gadās "uzkačāt" "ziemas presīti" jeb nelielu riepu. ā, un es gribēju pajautāt, vai pīpēšana daudz ko ietekmē ? Edited October 8, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Cipruss par to ieshanu uz zaali es biju domajis, kad truli ir tie, kas iet uz zaali, lai tikai sakachaatu sev muskulus un labi izskatitos, nevis, kas to dara prieksh savas labsajuutas. Neesmu nekad nolicis nevienu, kas iet treneties Esmu jau to lapu cipruss izlasijis, kuru tu ieteici Tagad gribu dzirdeet vnk realu cilveku viedoklus Un veel viens jautajums, kadu programmu labaak sastadiit, ja ej uz 2 dienaam ? Man tieshi interesee ko dariit zalee ? Vot piem sakumaa pabrauc ar riteni, peec tam taisi presiti, peec tam cel stieni, man tieshi tas interesee, lai nav taa kad aizeju un nezinu ko dariit Par to skrieshanu araa pilniigi piekriitu, bet man ir tads dziivesveids, kad es citreiz pats nezinu, kur es pamodishso un ar ko bushu. Es nevaru taa konkreti sev likt skriet no ritiem, bet es varetu saplanot pastaigat uz zaali, jo tas pagaidaam ir realakais variants Aaa un protams ''riepa'' arii janodzen, zajebalo jau man, tur laikam vecaa labaa presite noderees Pagaidaam paldies par info, varbuut veel kads ko gudru var pateikt p.s.Cipruss uzzinashu shodien adresi p.p.s.Es laikam uz Georgu 5 maukshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Jā, es tikšu vaļā no savas kaites un arī pirdīšu uz zāli. It kā ir doma aiziet pie kāda trenera, lai sastāda programmu, bet ja te ir pietiekami daudz cilvēku, kas daudz maz var apskaidrot, kas un kā, tad nauda programmai nebūs jātērē. samuray, nav tāds jēdziens "veselīga pārtika", ir "mazāk neveselīga", "vairāk neveselīga" un "pilnīgs junks" (pēdejo es pats izdomāju) Principā, ieteikumam būtu jāskan - "sabalansēts uzturs", kas nozīmē, ka maltītē ir ķermenim visas nepieciešamās uzturvielas līdz 1500kkal. Var jau pierīties no arbūza un iegūt 1500kkal, kas nebūtu sabalansēts, jo arbūzā ir tikai vitamīni, bet nav citas ķermenim svarīgas lietas. Kaut kā tā. Tikko esmu pamodies, tapēc pieļaujamas dažas muļķības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 bencik nu nav jau obligāti katru rītu jāceļās 6os un jāiaet skriet. es skrienu tad kad vēlos un kur vēlos. dažreiz skrienu no rīta, dažreiz pusdienlaikā, dažreiz pat vakarā pa tumsu. citreiz, paņemu un skrienu vairākas reizes dienā, kādu dienu arī varu izlaist, ja nesanāk laika paskriet. n0r3k nu tu saprati, ko es domāju ar teicienu "veselīga pārtika"... man reāli dienā ir viena normāla ēdienreize - vakariņas, kad es ēdu normālu siltu ēdienu. brokastīs (reti ēdu viņas) un pusdienās parasti izvēlos vieglu maltīti - augļus, jogurtu, pārslas ar pienu... jā un baigi foršā štelle ir rīsi. tagad reti kad ēdu kartupeļus, jo rīsiem ir baigi maz kalorijas, ne par velti visi ķīnieši ir tievi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Jaa laikam man arii bus jaizčapo uz zaali... fiziskais nav tik slikts jo braukaju ar ixu slodze uz rokam, kajam un presiiti k-kada ir. bet riepele bik ir... masas viiram krusteevs ir kulturists pagasho reizi vinsh man sastadija programmu for free bet nu es vinju ipashi neizmantoju jo isti nesapratu tos terminus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) 12 gadi basī, 2 gadi cīņas makslās un tev nevajadzēs zāli bet ja tev fiziskais saistas tik ar zāli, tad nu vnk atceries. iesildies kārtīgi. tas tev svarīgākais un ja var ticēt dr.lv ko esi sabazarējis, ka tev 32, tad nez. pofig. ka tik ej. tik cilā ar prātu. neesi kā sīkie jefiņi, kas samet cik var un tad brīnās nafig muskulis notrūkst. btw jā - svarīgi, lai lieli kauli. jo lielāki kauli tev jau vairāk vietas saitēm, jo ar lielākiem svariem var drošāk nodarboties. ūn vēl lieta ir...nesalasiju vai kā, bet nu tu gribi vnk atgūt spēku, vai formu? priecāties pa kvadrātiem uz vēdara vai pa iznestu kaimiņa purnu? pārsvarā jau visi iet uz to purnu, jo tas ir vieglāk...bet augumam tev savādāk tam jāpieiet... Edited October 8, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ja var ticēt dr.lv ko esi sabazarējis, ka tev 32, tad nez. Nju vinjam tikai vel paliks 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Jello Mēģināšu izspiest no sevis kaut ko noderīgu. Staigāju uz zāli periodiski, nu tā, ka noej kādu pus gadu, tad pāris mēnešus neeju (piem. vasarā), nekādas programmas neesmu lūdzis sastādīt. Eju kopā ar čomu no LSPA, viņš arī neko nesastāda, tikai pumpē. Fakts tāds, ja nemaldos, tad nedrīkst divas dienas pēc kārtas trenēt vienu muskuļu grupu (ja ne pat divas dienas, precīzi neatceros). Kad es staigāju, tad tā arī daru - palokos nedaudz, pabraucu ar riteni, lai nedaudz iesvīstu, un tad arī ķeros klāt. Vienā dienā pupiņus, rociņas, puncīti Aiznākamjā dienā plecus, muguru, ritentiņš un puncītis Reizes 2-3 nedēļā sanāca aiziet, tomēr slinkums kratīties normālu gabaliņu. Staigāju, lai justos labi, nevis būtu kačoks vova. Īpaši uz tām programmām neiespringstu, katrs savu ķermeni pazīst vislabāk, tāpēc arī pašam vajadzētu padomāt, ko vajag un ko nē. Protams, milzīga nozīme ir pārtikai. Pašam pie sirds nenormāli iet griķi, rīsi, vārīta vistas fileja No rītiem pāris bļodiņas ar pārslām, kaut kā ar to apetīti pašvaki no rītiem. Lielu uzmanību pievērs taukiem, cūka gaļai, hesburgeriem un makaroniem. Tie it kā neesot ieteicami, kaut gan daudzi profesionāli sportisti pirms mačiem tieši ēd vistas fileju ar makaroniem, tā skaitoties viegla barība, kuņģis tik ilgi nav smags. Ja vēl kaut kas ienāks prātā, tad ierakstīšu kādu padomu Jā, un pats galvenais - miegs. Kārtīgi izgulēties ir svarīgi, jo muskuļi aug atpūšoties un guļot P.S. Lasīju, ka baigie ūberkačātāji pat atsakās no alko utt, kas man liekas par traku Nē, es nesaku, ka nedzert nav normāli, tas ir katra paša ziņā, bet štelle tāda, ka alkholos (laikam te ir domāts viss, izņemot alu) nomet svaru. Ja jau tu ej priekš sevis un priekš savas labsajūtas, tad tādi padomi vērā nav jāņem Laikam jāsaņemās un arī jāatsāk staigāt, savādāk negribās ielaist punci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) maneejais.. 5x nedeeelja krosinju 45min peeectam uz zaali pie stienja, presiite, mugura, pieseediens un svara bumbas 16kg uz katras rokas 1min x4 piegaajieni cilaaju augshaa menesha laikaa buusi zirgaa edit: 6dienaas parasti noskrienu 1.20h krosinju mezhaa.. peectam sajuuta tik laba ahh .. Edited October 8, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 dzīvē jau izskatās jaunāks, bet nu ja jau raksta, ka ir...kas es esmu, lai to apšaubītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 reālists?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Pilnīgi pietiekami ir ar 3reizēm lai muskuļi paspēj atjaunoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Vismaz puse, ko esat sarakstījuši, ir vienkārši sūds. Uzraksti savu mērķi, atgūt formu?tb apaudzis ar taukiem esi? Ak jā, ja domājat, ka steroīdus lieto slinķi, pašiznīcinaties! Edited October 8, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Uzraksti savu mērķi, atgūt formu?tb apaudzis ar taukiem esi? Ak jā, ja domājat, ka steroīdus lieto slinķi, pašiznīcinaties! Tieshi taa vajag atguut formu Un steroidus lieto tie, aks grib vairaak sasniegt, man to nevajag gribu atguut formu Paldies par esoshos info, nezinu kur juus esat izraavushi, kad man 32 gadi, un taadu dr.lv vispaar pirmo reizi dzirdu Edited October 8, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) bļin. draugiem.lv = dr.lv so. tu man esi draugos un kad skatijos tu biji uzbliezis, ka tev 32 gadi ā. pfu. tev iesauka 32...what the fuck? k..fuck that what. enyway kautkā uz ātro biju skatijies..kr4 nevermind Edited October 8, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 so. tu man esi draugos un kad skatijos tu biji uzbliezis, ka tev 32 gadi ā. pfu. tev iesauka 32...what the fuck? k..fuck that what. enyway kautkā uz ātro biju skatijies..kr4 nevermind Blin es skatos to dr.lv un nevaru saprast whataa faak is going on here Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 es nemaz nezināju, ka tāds saits ir lab. pa tēmu - galvenais, lai kusties un pats esi mierā ar sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ja apaudzis ar taukiem, jāskatās kāda kārta un tad var noskaidrot kādā veidā trenēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Rusty pats arī no LSPA? Benār, tu tik tā prātīgi savas vecās miesas kustini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 (edited) Varbūt kādam noderēs, trennējos pēc šīs pašsastādītās programmas. moby labo ja redzi kautko ne tā, vnk pieredze tajā nav tik liela. Programa Pirmdiena. Triceps un krutis Viegls izkkrejiens 5 minutes Triceps. Svara stiena spiesana gulus uz sola ar nepaceltu galvu neiztaisnotam rokam 50kg (14,12,10) Krutis. Roku izversana priekspuse , lietojot augstu Bloku 25-30kg (14,12,10) Triceps. Svara stiena spiesana gulus ar piepaceltu galvu 40 kg (14,12,10) Pleci. Hantelu celsana parmainam prieksa 8kg (14,12,10) Krutis. Roku izversana ar specialu trenazieru (14,12,10) Tricepsa vingr. Lietojot augstu bloku un turot plaukstas virstveriena 50-60 kg(14,12,10) Krutis. Hantelu celsana sanis plataja tveriena 10 kg (14,12,10) Triceps. Apaksdelmu izstiepsana, sezot un turot hanteli abas rokas Krutis. Hantelu celsana gulus slipa stavokli 10kg(14,12,10) Triceps. Apaksdelmas iztaisnosana liet. Hanteles gulot Muskulu izstaipisana! Otradiena Biceps un mugura Biceps. Apaksdelma salieksana turot stieni apakstveriena 25-30kg(14,12,10) Mugura. Vilkme staja ar sasprindzinatam kajam 45-50kg(14,12,10) Biceps. Apaksdelmu salieksana izmant. Zemu bloku atseviskam rokam 15kg(14,12,10) Mugura. T veida stiena vilksana???kg?(14,12,10) 5minutes atputa Biceps. Apaksdelmu salieksana uz sola ar stieni 20-25kg (14,12,10) Mugura. Stiena vilksana velkot to pie krutim 30 kg(14,12,10) Biceps. Apaksdelmas salieksana lietojot hanteli un roku arbalstot pr?t kaju 8kg (14,12,10) Mugura. Saura tveriena satvertu rokturi vilksana pie krutim lietojot zemu bloku ????.?kg.(14,12,10) Mugura/triceps. Hanteles vilksana ar vienu roku no zemes 12kg(14,12,10) Mugura/triceps. Pievilksanas satverot stieni virstveriena ar atsvaru (14,12,10) Muskulu izstaipisana Ceturtdiena Triceps un krutis Viegls izkkrejiens 5 minutes Triceps. Svara stiena spiesana gulus uz sola ar nepaceltu galvu neiztaisnotam rokam 50kg (14,12,10) Krutis. Roku izversana priekspuse , lietojot augstu Bloku 25-30kg (14,12,10) Triceps. Svara stiena spiesana gulus ar piepaceltu galvu 40 kg (14,12,10) Krutiss. Roku izversana ar specialu trenazieru (14,12,10) Tricepsa vingr. Lietojot augstu bloku un turot plaukstas virstveriena 50-60 kg(14,12,10) Triceps. Hantelu celsana sanis plataja tveriena 10 kg (14,12,10) Triceps. Apaksdelmu izstiepsana, sezot un turot hanteli abas rokas Krutis. Hantelu celsana gulus slipa stavokli 10kg(14,12,10) Triceps. Apaksdelmas izstiepsana spiezot stoeni uz augsu 20kg(14,12,10) Triceps. Atspiesanas starp diviem soliem Muskulu izstaipisana! Piektdiena Biceps un mugura Biceps. Apaksdelma salieksana turot stieni apakstveriena 25-30kg(14,12,10) Mugura. Vilkme staja ar sasprindzinatam kajam 45-50kg(14,12,10) Biceps. Apaksdelmu salieksana izmant. Zemu bloku atseviskam rokam 15kg(14,12,10) Mugura. T veida stiena vilksana???kg?(14,12,10) Biceps. Apaksdelmu salieksana uz sola ar stieni 20-25kg (14,12,10) Atputa 5 minutes Mugura. Stiena vilksana velkot to pie krutim 30 kg(14,12,10) Biceps. Stiena vilksana aiz galvas lietojot augstu bloku???.(14,12,10) Biceps. Apaksdelmas salieksana lietojot hanteli un roku arbalstot pr?t kaju 8kg (14,12,10) Augs plecu musk. Plecu rausana uz augsu turot hanteles 18kg (14,12) Mugura. Saura tveriena satvertu rokturi vilksana pie krutim lietojot zemu bloku ????.?kg.(14,12,10) Mugura triceps. Hanteles vilksana ar vienu roku no zemes 12kg(14,12,10) Svara stiena vilksana vertikali uz augsu 25kg (14,12,10) Pievilksanas satverot stieni virstveriena ar atsvaru (14,12,10) Muskulu izstaipisana Edited October 9, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now